Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem pedig igencsak logikus...
Ha kiadnak egy Mantle verziót, ami nemcsak gyorsabb, de sokkal stabilabb is, abból eléggé botrány lenne, hogy miért csak a legújabb AMD vasakon lehet normálisan játszani. Én is állati dühös lennék egy ilyenért, ha megvettem volna a játékot és nem GCN-em lenne, és azért kerülnék hátrányba a játékban, mert fos a DX mód. Így teljesen érthető, hogy először le kell tegyenek egy legalább elfogadható DX kódot, mielőtt elstartolják a Mantle-t.Amúgy az AMD mondott időt a mantle-re előre hivatalosan? Nem emlékszem, persze, lehet...
(#1085) SzlobiG: Őszintén szólva, rövidtávon nem túlzottan izgat ez a Mantle, nem BF-ezek.
Én amúgy is inkább a proci tehermentesítését tartom a legnagyobb előnyének, az pedig nem fog a szintetikus tesztből szépen átjönni.
Szóval én majd az igazi pudingot kóstolnám majd meg. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha kiadnak egy Mantle verziót, ami nemcsak gyorsabb, de sokkal stabilabb is, abból eléggé botrány lenne, hogy miért csak a legújabb AMD vasakon lehet normálisan játszani. Én is állati dühös lennék egy ilyenért, ha megvettem volna a játékot és nem GCN-em lenne, és azért kerülnék hátrányba a játékban, mert fos a DX mód. Így teljesen érthető, hogy először le kell tegyenek egy legalább elfogadható DX kódot, mielőtt elstartolják a Mantle-t.
Én amúgy is inkább a proci tehermentesítését tartom a legnagyobb előnyének, az pedig nem fog a szintetikus tesztből szépen átjönni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)