- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
imi123
üzenetére
Szerintem nem feltétlenül igaz ez. Én mindig az aktuális best buy-t szoktam nézni.
Pl. amikor vettem a kártyámat majdnem 7870 lett, mert eredetileg azt akartam, de hirtelen volt egy nagy esés az Asus 660-aknál így olcsóbb lett és jobb hűtéssel is volt szerelve mint a 7870 (asszem Dual-X volt), így a 660 melett döntöttem. Előtte 5750-em volt pedig, de igazából ha visszagondolok kb ugyan annyi Radeonom volt mint Geforceom és nem izgat hogy mi is van a gépben ha a teljesítménye megfelelő.Viszont hogy a Shadowplay valami elképesztő jó újítás, nagyon megkönnyítette a dolgom a játékokból való videó felvevésében szóval emiatt lehet hogy az új kártya választása során megint Nv lenne, persze ha csak elő nem rukkol valami hasonlóan jó cuccal az AMD is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Assetto Corsa EVO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Pixel 7 értékelésre vár
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest