- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
M4T4D0R
tag
válasz
olymind1 #2621 üzenetére
Az ilyen geekbench meg mindenféle benchmark oldalak, programok véleményem szerint sok mindent nem érnek. Kb annyit mond, hogy nagyjából hova sorolható egy proci(például felső, közép vagy alsó kategória) de ilyen apró dolgokra már nem alkalmas.
Single core ban R5 5600X elvileg 20% al gyorsabb a 10600K nál ami nem igaz mert annyit nem ad neki a Ryzen. Inkább olyan 4-12% programtól függően.
A másik furcsa dolog, hogy a 10900K elvileg gyengébb egy 5600X nál Single Core ban holott ugyan az a kettő kb.
De sok furcsa dolog van ebben,
én erős fenntartásokkal kezelném ezeket az eredményeket. -
Qtya123
őstag
válasz
olymind1 #2621 üzenetére
Nekem ezek a bench eredmények nem sokat mondanak.
Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy egy 11700k játékokban kb hogyan fog viszonyulni egy 5800x-hez.
Azt látom a cikkben, hogy 5800x Single core 1669 pont, a 11700k Single core 1701
5800x Multi core 10427 pont, a 11700k Multi core 9627.Viszont, hogy ezek az értékek vajon mit vetítenek előre játékok terén, arra kíváncsi vagyok.
-
Petykemano
veterán
válasz
olymind1 #2559 üzenetére
Nekem rémlik valamilyen cikk, hogy gyári alaplapi beállításokkal a K nélküli modellek sem tartották be a TDP keretet és emiatt gyakorlatilag nem volt különbség a K és nem K modell között.
[link]Ez a cikk elbizonytalanított abban, hogy a nem K modellek az egyszerűbbek, nem tuningereknek való. Látszólag inkább csak annyi, hogy a nem K, "kicsit többet fogyaszt, kicsit jobban melegszik, lelked rajta".
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest