Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Értem. Csak nem látom át ,hogy mivel jobb ragasztgatni mint csak beállítani biosban.(2. lépésnél irja hogy bios ban kell utána állítani...) 3 végkimenetel közül csak az 1. vel járnál jobban ,ha jobbnak nevezhető az állítgatás helyett a szétszedés illetve ragasztgatás
A végén írja ,hogy nem áll fenn a túlhúzás esélye...hát kb ugyan annyira áll fenn szerintem ,mert úgyszint feszültséget kell állítanod hozzá. Véleményem szerint simán menj be a bioszba állítsd e a szorzó és fsb párosát a kívánt értékre adj neki a cikkben is megharározott feszültséghez hasonlót és teszteld le a stabilitását. Ha működik öröm és bódottá 
-
lovas001
aktív tag
Ezt a leszigetelős dolgot nem igazán értem. Tuning az biosból történik annak precíz beállításával.itt van hozzá egy kis segédlet. A ramot illetően elkél már bizony a 8gb. Itt aprón ki lehet fogni sokszor jó áron( 2gb-s modult).
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
+ Mivel a hozzászólásokat is végig futotam ezért tettem fel a kérdést.
De lehet hogy igazad van.
A végén írja ,hogy nem áll fenn a túlhúzás esélye...hát kb ugyan annyira áll fenn szerintem ,mert úgyszint feszültséget kell állítanod hozzá. Véleményem szerint simán menj be a bioszba állítsd e a szorzó és fsb párosát a kívánt értékre adj neki a cikkben is megharározott feszültséghez hasonlót és teszteld le a stabilitását. Ha működik öröm és bódottá