- Telekom mobilszolgáltatások
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Értem. Csak nem látom át ,hogy mivel jobb ragasztgatni mint csak beállítani biosban.(2. lépésnél irja hogy bios ban kell utána állítani...) 3 végkimenetel közül csak az 1. vel járnál jobban ,ha jobbnak nevezhető az állítgatás helyett a szétszedés illetve ragasztgatás
A végén írja ,hogy nem áll fenn a túlhúzás esélye...hát kb ugyan annyira áll fenn szerintem ,mert úgyszint feszültséget kell állítanod hozzá. Véleményem szerint simán menj be a bioszba állítsd e a szorzó és fsb párosát a kívánt értékre adj neki a cikkben is megharározott feszültséghez hasonlót és teszteld le a stabilitását. Ha működik öröm és bódottá 
Aktív témák
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A végén írja ,hogy nem áll fenn a túlhúzás esélye...hát kb ugyan annyira áll fenn szerintem ,mert úgyszint feszültséget kell állítanod hozzá. Véleményem szerint simán menj be a bioszba állítsd e a szorzó és fsb párosát a kívánt értékre adj neki a cikkben is megharározott feszültséghez hasonlót és teszteld le a stabilitását. Ha működik öröm és bódottá