Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Ezzel simán együtt lehet élni hogy szerinted mit mennyire droppol le.

Szobahőmérséklet/szellőzés, CPU fesz és még sok egyéb dolog függvénye. Az offosban leírtam nemrég egyik kalandomat 4+1es hűtetlen VRM-es lappal, abban egy 6300as fetrengett de valami rettenetesen.
Egy bizonyos feszen/VRM hőmérsékleten túl nemhogy töredék FPS-t produkál adott játék mert húzza magával a fetrengő proci a VGA-t de van olyan kakukk is hogy egyenesen leáll az egész hóbelevanc.
Ilyenkor még a TS is megy, van adatforgalom, áll 3-5mp-et mintha lefagyott volna (az ember nyúlna a restart gomb irányába csak ugye van TS kommunikáció..) majd egyszercsak folytatódik a játék. A másiknál (ezesetben nálam..) meg felugrik a kisablak hogy "waiting for XY..", mintha leszakadt volna a serverről..
Na ha ez nem FPS drop akkor semmi nem az.., 10+ éves játékban, 1.2V alá feszelve.., kthxbyx+1edszer.., kalapom emelem norbert1998 előtt amiért úgy be tudta állítani a sajátját hogy kettő óránál tovább megtűrte, nekem ez eddig még egyszer sem sikerült, se úgy hogy a kezem alatt volt, sem távsegítséggel.
Esetleg csak béna vagyok/voltam, simán elképzelhető, oké..Ahogy medvesajt is, kizárólag azt nem tartom szerencsésnek, hogy esetében egy feltételezett teljesértékű 8320as van hasonlítva bármihez is, mert a 88. dolog az hogy éppen Intelhez, konkrétan.
Ha elektronikai fémhulladékról lenne szó, na az már egy egészen más helyzet lenne.
Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Bittorrent topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Esetleg csak béna vagyok/voltam, simán elképzelhető, oké..