Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Sztem meg észre kellene venni hogy amikor intel volt elől akkor ment a centizés hogy kicsit gyorsabb és nem lényeges a különbség..... Amikor meg az amd van elől egy hajszállal akkor hirtelen meg annyira erőse meg stb szöveg mint a húzat.
Van az amd nek jelenleg egy csekély % os előnye meg technologiai előnye és itt ki is fújt ehez képest most nem ő a best buy
Amikor az intel tudta ezt akkor meg az amd volt a best buy...... SZóval kb ennyi le is zárom részemről ,mert tudom neked a x600as szériák válnak be aztán 1-2 évente meg cserélgeted őket
érdekes intel i3 haveromnak mai napig mindenre elég
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amikor az intel tudta ezt akkor meg az amd volt a best buy...... SZóval kb ennyi le is zárom részemről ,mert tudom neked a x600as szériák válnak be aztán 1-2 évente meg cserélgeted őket
érdekes intel i3 haveromnak mai napig mindenre elég