- Magisk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
igen csak itt már ocve van a cpu én meg oc nélkül mértem és még így is le van maradva igaz 4 pont de az is pont. (Mindegy a versenynél is hogy 1 mm nyersz vagy 100m er nyersz nyersz
Málnás
nagy a ház azért sok az áram jaja, van haverom nem egy akinek van ryzen azt tudom mennyire tekeri neki a villanyórát ne nekem akard bemesélni.Érdekes a hőleadásra is csak a ryzeneknél verik az amd fanok a mellüket régebben mikor tojást lehetet sűtni akkor is azzal jöttek hogy áhh az nem melegszik csak a nem jó hűtő van rajta.
Zajtalan gépre hát el foglak keseríteni mert nekem olyan silentre van beállítva a hűtő hogy nem hallasz semmit és nem 40 w eszik a proci játék alatt hanem kb 20-30 al játszok és nem mondom el hogy miért és hogyan ,de legyen számodra is szuper az amd
(jah mellékeltem kettő képet hogy lásd nem csak beszélek)
[kép] [kép]
hogy melyik játék hány magot használ ezt csak látod ,de ha letiltod a magokat rájösz hogy szinte semmit
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest