- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Android szakmai topik
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
igen csak itt már ocve van a cpu én meg oc nélkül mértem és még így is le van maradva igaz 4 pont de az is pont. (Mindegy a versenynél is hogy 1 mm nyersz vagy 100m er nyersz nyersz

Málnás
nagy a ház azért sok az áram jaja, van haverom nem egy akinek van ryzen azt tudom mennyire tekeri neki a villanyórát ne nekem akard bemesélni.Érdekes a hőleadásra is csak a ryzeneknél verik az amd fanok a mellüket régebben mikor tojást lehetet sűtni akkor is azzal jöttek hogy áhh az nem melegszik csak a nem jó hűtő van rajta.
Zajtalan gépre hát el foglak keseríteni mert nekem olyan silentre van beállítva a hűtő hogy nem hallasz semmit és nem 40 w eszik a proci játék alatt hanem kb 20-30 al játszok és nem mondom el hogy miért és hogyan ,de legyen számodra is szuper az amd
(jah mellékeltem kettő képet hogy lásd nem csak beszélek
)
[kép] [kép]
hogy melyik játék hány magot használ ezt csak látod ,de ha letiltod a magokat rájösz hogy szinte semmit
Aktív témák
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kompakt vízhűtés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)