- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Walter_White #31846 üzenetére
Öszintén megmondom nem értem ezt, Ezen a képen úgy tűnik hogy az 1-es 4-es van egy tápon és a 2-es 3-as, (eltérő a tápcsatlakozó) de hogy ez mit jelent:
AMD strapped a M.2 SSD to the first PSUXFX már a főoldalára is kirakta a VEGA várást.
Addig nézzétek meg a HIS Vega dobozát... Ki lepődött meg hogy oroszlán van rajta ? -
törölt tag
válasz
Walter_White #31550 üzenetére
Nem értem ezt az árazást. Na mindegy majd jönnek a tesztek és mérséklôdnek az árak. Utána eldöntöm kipróbálom vagy nem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Walter_White #31224 üzenetére
Akkor is 50-60%-al drágább, mint a levegős...
-
Rico33
aktív tag
válasz
Walter_White #31221 üzenetére
A vizes FE 1600€, sztem nem lehetetlen.
-
törölt tag
válasz
Walter_White #30746 üzenetére
Azért azt a crossfiret gondold át... nézz meg egy játéklistát hol nem működik nehogy fájjon. (580 crossfire az azért más mert azzal éjjel bányászkodnak is)
Az FE levegősöket 550 táppal nyomták, nekem is Bronzos Corsair 750 van az bőven elég lesz a vizes RXhez, én inkább azt javaslom inkáb a Ryzent vedd bele mellé másodiknak a játékvizes körbe...Abba meg Rupsz segít tuti , aranyból van a szíve... meg a játékvize is
Rendkívül jó lenne ha kinyomnának egy vízcsonkos sea hawkot 375W TDP-vel, rendkívül megkönnyítené a vizezést.Amúgy meg AMD Radeon Vega Frontier Liquid Edition is now available
-
válasz
Walter_White #30746 üzenetére
a radira itt kérdezz rá, de szerintem a mora méretű monsztákkal már jó leszel. alapvetően nem fogyaszthat sokkal többet egy cf vega kombó, mint egy 290x cf, azzal meg vannak tapasztalatok.
-
Pokesz007
senior tag
válasz
Walter_White #27453 üzenetére
[link]
Ezt találtam gyorsan neked -
Ciccuka
veterán
válasz
Walter_White #27144 üzenetére
És a GTX 1060 3GB-ot?
-
stratova
veterán
válasz
Walter_White #27144 üzenetére
Szerintem ott a Quake Campions-szel érkező kis Vega lehet a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest