- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabimabli
csendes tag
válasz
newwave0507 #67035 üzenetére
Nálam hasonló volt RX580al, nem emlékszem melyik driverrel.
Ha elindítottam egy játékot, fekete kijelző, villogott jobbra balra, és csak akkor javult meg ha újra bedugtam a HDMI kábelt.Azóta cseréltem egy 6700 XT-re, itt semmi gond.
Nem lehet hogy driver probléma? -
bitblueduck
senior tag
válasz
nekem 24.9.1 hdmi 2.1-en huncutkodik olyat hogy néha disconnectel egy pillanatra. esetleg egy tavaszi-nyári driverrel kilehet próbálni, akkor még nekem nem csinált ilyet. csak nincs ahhoz türelmem hogy ezzel kísérletezgessek most, de egy próbát megérhet. ha azzal hibamentes, akkor áldozni kell egy kecskét hátha kijavítják fél éven belül.
de talán ez megfelelőbb hely a kérdésnek: https://prohardver.hu/tema/azonnali_vga-s_kerdesek_oraja_2/friss.html -
Callisto
őstag
válasz
Nekem HDMI-vel ugyanez van. Hasraütök, de kb. 4-5 óránként 1-2 másodpercre fekete kép és mintha mi sem történt volna visszajön a kép. Nincs driver vagy hasonló crash, legalábbis a driver nem dobja fel az ablakot, hogy a driver hiba után helyreállt. Különböző kábelekkel is próbáltam talán eredmény nélkül. Mivel ritka nem szántam rá időt, hogy próbáljam pl. az alapórajelet megemelni vagy a max órajelet visszavenni és tesztelgetni.
Akár driver bug islehet, de régóta van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest