Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Busterftw

nagyúr

válasz Abu85 #71291 üzenetére

Mar valaszoltam a masik topikban erre.

"Érted, hogy miért baj ez?"
    Csak neked meg a kolleganak baj itt. Az AMD/Nvidia trendekhez/piaci valtozasokhoz, user preferenciakhoz koze nincsen, csak cherrypicking megy.

Leirod ugyanazt kethavonta amikor elojon a Steam statisztika, de nem veszed eszre hogy senki mas nem tekinti 100%-os pontos adathalmaznak.
    10+ eve jelent rola mas tech forras is, meg ott is elmondjak, hogy nem 100%-osan pontos.

De nagyon sok mindent igen, ami vegul korrelaciot mutat a penzugyi jelentesekkel, az user preferenciaval es a globalis piaci reszesedessel.
    Mindezt eveken es generaciokon at.

Arrol nem tehetunk, hogy az itteni eredmenyek nehanyotoknak hidegzuhany, es teljesen szembemegy (evrol evre ugye) par wishful thinking AMD-s hozzaszolassal.

Abu85
    Azert ilyen gagyi szintre ne menjunk mar le, mint S_x96x_S "peldaja".
    Azok a GPU-k nem 0.00%-al kerultek fel oda.

• mozsazsolt0

kezdő

válasz Abu85 #71291 üzenetére

Na már örültem hogy van valami konkrét anyag, erre látom hogy ugyan az a balfék 2 helyre beírt kommentjét olvasom 2 évvel ezelőttről.

Ugye megérted, hogy a történelem előtt történt egy user error-os esetből nem lehet tömeges hibára következtetni.

Mivel már 2025 januárban is több mint 3%-ban ott volt a két csoport, ezért ezek nem lehet nek 9070 eladások.

Egyébként írtam a steam-nek, a HWU-nak, és még egy két online sajtónak tudnak e erről az anomáliáról, kicsit spoilerezek, már egy helyről kaptam választ semmi ilyesmiről nem tudnak. De majd a maga idejében beteszem a válaszokat.

Azt se felejtsük már el hogy a market share alátámasztja a steam statot, csak erről soha nem tetszik beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák