- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Mar valaszoltam a masik topikban erre.
"Érted, hogy miért baj ez?"
Csak neked meg a kolleganak baj itt. Az AMD/Nvidia trendekhez/piaci valtozasokhoz, user preferenciakhoz koze nincsen, csak cherrypicking megy.Leirod ugyanazt kethavonta amikor elojon a Steam statisztika, de nem veszed eszre hogy senki mas nem tekinti 100%-os pontos adathalmaznak.
10+ eve jelent rola mas tech forras is, meg ott is elmondjak, hogy nem 100%-osan pontos.De nagyon sok mindent igen, ami vegul korrelaciot mutat a penzugyi jelentesekkel, az user preferenciaval es a globalis piaci reszesedessel.
Mindezt eveken es generaciokon at.Arrol nem tehetunk, hogy az itteni eredmenyek nehanyotoknak hidegzuhany, es teljesen szembemegy (evrol evre ugye) par wishful thinking AMD-s hozzaszolassal.
Abu85
Azert ilyen gagyi szintre ne menjunk mar le, mint S_x96x_S "peldaja".
Azok a GPU-k nem 0.00%-al kerultek fel oda. -
mozsazsolt0
kezdő
Na már örültem hogy van valami konkrét anyag, erre látom hogy ugyan az a balfék 2 helyre beírt kommentjét olvasom 2 évvel ezelőttről.
Ugye megérted, hogy a történelem előtt történt egy user error-os esetből nem lehet tömeges hibára következtetni.
Mivel már 2025 januárban is több mint 3%-ban ott volt a két csoport, ezért ezek nem lehet nek 9070 eladások.
Egyébként írtam a steam-nek, a HWU-nak, és még egy két online sajtónak tudnak e erről az anomáliáról, kicsit spoilerezek, már egy helyről kaptam választ semmi ilyesmiről nem tudnak. De majd a maga idejében beteszem a válaszokat.
Azt se felejtsük már el hogy a market share alátámasztja a steam statot, csak erről soha nem tetszik beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged