Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
No offense, de kissé félrebeszélsz, főképp arról hogy nem akarom tartani a lépést a technológiai fejlődéssel. Ahhoz kellene is valami amiért van is értelme cserélni. A +5/8/15% teljesítmény nekem nem indok, az nálam +45%-nál kezdődik. Viszont (számomra) fos játék(ok) miatt sem fogok ugrani azonnal hardvert cserélni. Pláne, ha még minden fut normálisan (ami engem érdekel). Kinőttem már abból a gyerekkorból mikor évente cserélgettem a hardvereket csak mert jött ki újabb, erősebb. Igaz, akkor még volt is értelme miért cserélgetni (egy amd 5x86 p75 volt a legelső gépem
). Sem a 4K, sem az RT nem szempont nálam, ha maga a játéktörténet meg egyébként egy kalap fost sem ér, én nem izgulok rá a csilli-villi kinézetre, mint a játékosok nagy többsége, az olvasottak alapján (nem pont itt olvasott). Multi sem érdekel, számomra haszontalan, érdektelen, semmire nem jó.Multiról - és a minimum gépigényről - jut eszembe: ezek egy részét kamunak tartom.
Saját tapasztalat:
Battlefield V ajánlott gépigény:
CPU: AMD Ryzen 3 1300X
RAM: 12 GB RAM
GPU: AMD Radeon™ RX 580 8GB
Na ezt én történetesen megugrottam: GPU: Vega56, RAM: 32GB, CPU (pont az ajánlott): R3 1300X.
Az eredmény: 1080p, 80-90fps, játszhatatlan játék a másodpercenkénti mikrolagok és szaggatások miatt. Úgy, hogy 80+fps-em volt fixen végig. Azért, mert a cpu nem megfelelő a játékhoz. Azért, mert natív 4 magos cpu kell, a 2mag+2 szál nem jó. Intel oldalon is ugyanez volt. (bekapcsolva a virtuális szuperfelbontást és 4K-ba állítva a felbontást egyébként játszható lett, 35-40fps-el lagmentesen)"Egyre több és több olyan játék lesz/van a piacon, amelyek már el se fognak indulni VEGA-val."
Én még ilyen játékkal nem találkoztam. Az Alan Wake 2 az első amibe belefutottam és tényleg problémás (egyébként futni fut (a mod-od patch-el), normális sebességgel, csak az emberek problémásak), és eddig bármivel tudtam játszani amivel akartam, normális kinézettel és sebességgel, így én roppantul meg vagyok elégedve a Vega56-al.
Persze tudom melyik új megoldás miatt van ez az AW2-nél - csak nem jut eszembe a neve - és nincs is ezzel bajom. Egyszer már volt egy ehhez hasonló lépés egyébként, emlékszem rá, ott is pont ugyanígy egy új megoldás miatt. A patchet akkor lehet félreértettem, így egy része annak amit írtam storno, de a nagyját azért ettől még hasonlóképp gondolom."akkor ott a konzol, ahol 8-10 évre biztosítva van a futtatás, ott nem kell azon agyalni és millió kommentben szétpanaszkodni minden topikot, hogy de szarul fut XY játék vagy hogy el sem indul."
khm, CP2077 is milyen jól futott...
Ezt amúgy igaznak láttam a konzolokra régebben, mostanában már nem annyira. És bár én ugyan amd párti vagyok, de problémásabbnak látom a konzolokat mióta amd hardver van bennük, meg miótta behozták a félidei ráncfelvarrott verziókat.
Egyébként rühellem a konzolt. Max akkor lenne ha ingyen kapom azt is meg hozzá a játékokat is, én erősen pc párti vagyok
Amúgy most jön majd ki olyan játék amivel játszani akarok, és ami rávett arra hogy VGA-t akarjak cserélni. Már a Wukongnál is erősen elgondolkoztam rajta, de idén jön majd ki a Wuchang: Fallen Feathers, és bár a souls like nem a műfajom, de ezzel (ezekkel) játszani akarok. Na meg idén jön a Stellar Blade is pc-re, így már több indokom is van most már a cserére, ami eddig nem volt.
Ha most nem jött volna a 9070/XT, lehet már vettem volna egy 7800XT-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Sem a 4K, sem az RT nem szempont nálam, ha maga a játéktörténet meg egyébként egy kalap fost sem ér, én nem izgulok rá a csilli-villi kinézetre, mint a játékosok nagy többsége, az olvasottak alapján (nem pont itt olvasott). Multi sem érdekel, számomra haszontalan, érdektelen, semmire nem jó.