Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alpi.

addikt

válasz BerserkGuts #32418 üzenetére

Hwinfo-t le lehet vinni egész gyakori mintavételezésig. 50ms, de lehet lejjebb is.
    Ez persze még pont annyira távol áll a valóságtól mint az 1 sec-es, de mégis érdemes egyszer kipróbálni ! Vegyétek le és toljatok egy Cinebench-et pl. vagy bármi olyan programot, ami addig úgy tűnt, kisebb 50-100 Mhz-es fluktuációkkal és kb. hasonló Vcore értékekkel fut. :K
    Elég beszédes és talán jobban el lehet képzelni utána, mekkora része is marad láthatatlan számunkra és mi az, ami látható.

korcsi : "A Ryzen Master írja az átlagos és csúcs feszültséget is, ha ezek megegyeznek az azt jelenti, hogy a két mintavételi időpont között nem változik a feszültség, se gyorsan, se lassan. Hiszen terhelés alatt feszültség kell a működéshez, minden milliszekundumban."
    Nézz rá erre az 50ms-es dologra ! ;)

• korcsi

veterán

válasz BerserkGuts #32418 üzenetére

Az összes linkelt anyagodat olvastam már. Amúgy miből szűrted le azt, hogy nem tudom mennyi az egy milliszekundum? Hiszen mindenki tudja, hogy tíz a mínusz harmadikon másodpercről van szó ;) Meg, hogy nem értek dolgokat? :F
    Szépek a marketing anyagok, mint jeleztem már sokat tanulmányoztam én is őket, jól mutatnak, engem az eredmény zavar amit produkálnak.

Ezen hozzászólás második részében majd ebben a hozzászólásban leírtam, hogy mit furcsállok.

Ezt az anyagot leszámítva, az LDO műkédéséről van bármiféle információ?

A Ryzen Master az AMD saját szoftvere, akkor az abból származó adatok megfelelnek a valóságnak?

VRM-ről nem volt szó, nem értem hogy jön ide?

Más:
    Mértem fixált feszültség 1,2V automatikus órajel szabályozás mellett, terhelás prime 95 small egy magra lekötve:

Mondom, olyan nincs, hogy 1,2V-on 4,3GHz felett szaladgáljon jelentős terhelés mellett, de az első képen az effektív órajel elárul mindent. :)

Új hozzászólás Aktív témák