- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wildpig
tag
Na feljött már a játékokban a Ryzen?
Ha nem, nem trollkodok, csak annyit melóztam mostanság hogy nem tudom mi a helyzet tech téren. -
wildpig
tag
válasz
TESCO-Zsömle #3555 üzenetére
Ha valaki nagyon akar, win7-tel is hozzáfér az "adatokhoz" .
-
wildpig
tag
válasz
nkmedve #3423 üzenetére
Olyan ügyesen csavartad a végére, hogy mire idejut az ember az olvasással, már úgy tűnik mintha nem azt taglaltad volna először egy i5 szintű i7 birtokában hogy mire nem elég az i7, meg mintha azt írtam volna hogy nem jó a Ryzen. Látom nem bírtad ki személyeskedés nélkül. Nem jár a kockacukor. Na, én törlöm ezt a topikot az oldalsávból. Túl sokan vagytok
-
wildpig
tag
válasz
nkmedve #3415 üzenetére
Akkor jól sejtettem.
Benchmark Summary i7-4720HQ vs i7 4790K
Geekbench 32-bit, Single Core: Intel Core i7-4790K's score is 32.9% better.
Geekbench 64-bit, Single Core: The Intel Core i7-4790K scores 12.0% higher than the Intel Core i7-4720HQ.
Geekbench 32-bit, Multi-Core: The Intel Core i7-4790K has a 33.3% higher score.
Geekbench 64-bit, Multi-Core: Intel's Core i7-4790K has a 34.6% higher benchmark score than the Intel Core i7-4720HQ.
3D Mark, Fire Strike: The Intel Core i7-4790K's score is 92.0% higher.
Passmark Score: The Intel Core i7-4790K's Passmark score is 38.5% higher.Nem a 4 maggal volt bajod, hanem azzal hogy milyen volt az a 4 mag. Az általad említett felhasználási környezet, ami nem munka, de nem játék, és nem bírja egy NORMÁLIS i7, az nem létezik.
-
wildpig
tag
Nem az Intel miatt futsz bele játékhoz ragaszkodókba, hanem azért mert a userek túlnyomó többsége játékra használja a gépét. Amúgy se hit kérdése ez. Ha jobb lesz az AMD akkor veszek egyet, nem irigykedni kell ha jön egy jobb, hanem megvenni, vagy kussolni. De perpillanat még keresni kell hogy miben jobb az R7. És az nem az, amire az átlag user használja.
-
wildpig
tag
Az eladásokról mit lehet tudni? Alig lehet normális user gaming bencheket találni.
-
wildpig
tag
válasz
trancemusic #3101 üzenetére
3dmark 05 looooool
(Az FX meg már akkor sem volt téma amikor kijött.)
-
wildpig
tag
Szerintem aki ténylegesen mindent ért ezzel kapcsolatban, az vagy AMD, vagy Intel nevű cégeknél dolgozik, vagy legalább bármi olyan munkája illetve megélhetése van ami a témával kapcsolatos. Internetről összeolvasott, valószínűleg fél/háromnegyed információk alapján szerintem tök hülyeség egymást nyúzni.
-
wildpig
tag
válasz
Szeszkazán #2913 üzenetére
Hát, a twitter-fiók korábbi bejegyzéseit olvasván, ez valami 17 éves kamasz lehet, akinek eddig nem volt pénze Intelre, ezért utálja.
Ha előrelépés lesz, nem ő fogja lehozni. Lassabban reagálna a többieknél az iskola miatt. -
wildpig
tag
válasz
simlisgumis #2608 üzenetére
Grat hozzá. Még mindig rohadt jól néz ki ez a doboz, folyamatosan megkívánom
De még nem elég meggyőző hogy cseréljek már meglévő i7-et. Várom a következő generációs Ryzen-t. -
wildpig
tag
Na, látom ebben a topikban még mindig arról van szó, és olyan stílusban mint harmadikán. Visszanézek 28.-án is, hátha addigra kezdenek valamit ezzel az áemdé rájzennel, és mindenki lenyugszik..
Mert tök szívesen beszélgetnék róla, de nem merekAz AMD-s főnökömmel is csak azért nem lett verekedés mert tudom hol kell abbahagyni
-
wildpig
tag
Mindenképpen beindult valami! Aki ezt megkérdőjelezi az nagyon nincs képben. Jó lenne ha két azonos szintű ellenfél lenne végre... éééés az AMD-nek jobban tetszik a doboza, szóval...
-
wildpig
tag
válasz
Malibutomi #1632 üzenetére
Reméljük hogy tényleg csak erről van szó, és nem komplexebb a hiba. Mondjuk elég furán hangzik hogy több év fejlesztés alatt nem sikerült kiírtani ezt az állítólag kevés hónap alatt megoldható hibát. Értem én hogy alaplapi bios gond is lehet, de nem igaz hogy nem kommunikáltak egymással a gyártók a fejlesztés alatt. Mennyivel pluszosabb lett volna a launch..
-
wildpig
tag
válasz
Malibutomi #1616 üzenetére
Elég sok ilyen hasonlóságot lehet felfedezni. És akkor is azt mondta mindenki hogy az fx a jövőnek készült, meg hogy jaj majd ha jönnek a több magra optimalizált játékok.
-
wildpig
tag
Várok kicsit ezzel.. aztán lehet beújítok egyre. Most ez még eléggé gyér. Gamingre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest