- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plasticbomb #22934 üzenetére
A Kettőt miként célszerű "össze hangolni" ?
Azért a sima Frequency / Manual / Érték megadása jobb volt, vagy szorzót állítani...mint ilyen dolgokkal játszani (szerintem)MD
L -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Plasticbomb #22899 üzenetére
"Ugye hivatalos start az holnap lesz, de amazonék elcseszték,"
biztos nem a postara biztak, es meg nem szoktak hozza a dronos kiszallitasuk gyorsasagahoz
-
Komplikato
veterán
válasz
Plasticbomb #22890 üzenetére
Az milyen már, hogy a Raven február 6-i driverét az Asus oldaláról kellett leszednie, mert AsRock oldalán nem volt fent? És vajon AMD oldalán miért nem volt kint? Az meg szomorú, hogy a gép legdrágább alkatrésze a ram. Viszont előtte való napi videó alapján ha vennék egy ilyen procit, előtte kölcsön kéne kérnem egy régi AM4 procit a Bios frissítéshez.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Plasticbomb #22899 üzenetére
Hát csak félek az AMD kontra Driver mizériától.. Ebben soha sem voltak jók.. Bár, ha ebbe beletörik a bicskájuk, biztos lesz kellő mérvű népharag. Reméljük nem lesz ilyen.. Most, hogy még a bios-ok is gyerekcipőben járnak, reméljük, hogy nem lesz gond a startnál.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Plasticbomb #22893 üzenetére
A driverbugok várhatóak a startnál, bár reméljük, hogy gyorsan rendbeteszik, és nem lesz gond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Plasticbomb #22890 üzenetére
Hehe, a doom jól indult.
Egész jónak tűnik. A hőfokokra kíváncsi lennék. -
Johni5
őstag
válasz
Plasticbomb #3373 üzenetére
Kijöttek,bár a hétvégi III.Hun OC Gathering-en net híján én speciel kénytelen voltam az első biost használni egy Asrock Killer 370 lapban egy 1700x kíséretében.Achi viszont az Asusban szépen tolta az 1800x-et.A Rammal én gondban voltam,mert sem kézi beállítás nem volt benne,az XMP meg gyakorlatilag sz@r volt.
Extrém körülmények között a Ryzennel 3DMarkok futtatása lehetetlen volt,mert a PCI-e vezérlő coldbugba fut.
-110 fokig engedtem fel,de ott is cb -s volt a pci-e vezérlő.Az 1700x el 4600 ig jutottam -147 fokon,míg Achi 5300-on CB 15 és CB 11.5 -öt tolt.Tanult az AMD az Inteltől valamit,ha mást nem,a coldbugot.
FX-nél nem voltak ilyen problémák.
Nyilatkozhatna valaki,hogy a win10 Ryzen update után mennyivel nőttek az FPS-ek,mert a hírek szerint akár a 40%-ot is elérték.
-
zzola
titán
válasz
Plasticbomb #3335 üzenetére
Fantasztikus! Szerinted 100 emberből hány embernek van 4k-s megjelenítője?
-
válasz
Plasticbomb #3263 üzenetére
Na, ott van hely vízhűtésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest