- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamyra
tag
válasz
Tamyra #22219 üzenetére
AMúgy enne egy ehhez kapcsolódó kérdésem, igaz hogy a R3 1200-ast 3,7Ghz-ig simán lehet húzni? Láttam yútúbos vidiket amikben azt mondják hogy a 3,7 garantált 1,28mv-al utána meg lottó milyen a procinak a minősége, de volt video ahol egyből 1,3mv-ra emelték utána 3,9 és 4Ghz-et is hiba mentesen vitte. Ebből mi igaz?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Tamyra #21421 üzenetére
Ha a memoria árak is úgy elfognak szállni mint a vga-knak most.., akkor érdemes megvenni.
Elképzelhető hogy azok a ramok is jól fognak futni amik nincsenek rajta a listán. Már mindegyik verzióra láttam példát. Az a baj hogy jelenleg nagyon sok tényezőn áll hogy a ramok hogy fognak futni (mobo gyártó, bios állapot, SPD chip , IMC... szval ez így előre megjósolhatatlan.
Annyi a biztos hogy a refresh már magasabb frekis ramokat is fog kezelni alapból, pontos leinformálható adat még nincs. DE (pl már egy két frissebb biosban található 4000 és efeletti állíthatóság ramoknál.) -
Pro!Petya
addikt
válasz
Tamyra #21417 üzenetére
Hali ha megvárod a refresht akkor mindenképp a 2.at!
Sajnos az hogy benne van a QVL listában nem garancia (sőt..) hogy menni fog a max frekin.. (majd az IMC és a bios eldönti)
Több fórumon ahol frissített v béta biosokat probálnak a userek ott megfigyelhető hogy ram frekibe is tudnak feljebb lépni szval van ahol bios a korlát és nem pedig az IMC. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Tamyra #19657 üzenetére
Az a baj ezzel (szerintem) , hogy így viszont veszt a rugalmasságából a lap és a foglalat is.
Ami nem lenne baj, HA az a fém foglalat ugy lenne felerősítve mint ahogyan kinéz , de sajnos ha megnézed az alaplap hátlapját akkor ugyanúgy szerelték mint a műanyagosat ... semmi extra rögzítés. Szoval most a fém foglalat is húzza alapból meg a vga is, ugyanazt a megerősítés nélküli helyet ahova forrasztották a slotot.A legjobb egy vga holder beszerzése, én is azon vagyok
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Tamyra #19657 üzenetére
Hát nem tudom, nekem egy Inno3D iChiLL 3X 1060-om van,a volumenével egy problémám volt, ha bármit mókolni akartam a házba kikellett venni mert semmi sem fért el mellette, most már ez is megszűnt, mondhatni már nem szűk keresztmetszet a TT View 31-es házikó, fedett pályás disznóvágást is lehet benne rendezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest