- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nemadom-meg #26330 üzenetére
Majd a cikkről szóló topikban beszéljetek róla.
-
Televan74
nagyúr
válasz
nemadom-meg #26324 üzenetére
Semmi köze a topikhoz!
-
HSNet
aktív tag
válasz
nemadom-meg #26038 üzenetére
Ne aggódj, vagy az ASUS vagy az AMD számozása értelmetlen.
A 2017/05-ösben említett AGESA 1006 a 0805-ös BIOS óta (2017/06) megvan. A 4008-as verziónál említett AGESA 1002a alatt vagy a Ravenhez, vagy a Pinnacle-hez való frissítést értik (csak valamiért nincs neki külön sorszáma).
Bármilyen olyan lapban, amiben a Raven (2x00G) támogatott, biztos hogy 1006+ os AGESA van. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nemadom-meg #25503 üzenetére
Őőő.. Ebbe a nem helyezzük áram alá részbe bocsi, hogy belewau, de pl. elsőre Nekem a mortar nem reset-elt úgy, hogy csak rátettem a jumplert.. Pedig azt írja, rajta volt úgy 2-3 percig, bekapcs, semmi.. Egyszer ráindítottam, kikapcs, majd indult is.. Szal érdekes ez.
A lényeg, hogy gond nem lesz, persze, van olyan lap ami el sem indul, hogy van jumpler a jbat-on.
-
válasz
Szerintem egy laikusnak ez így kiváló, hozzád kellett volna fordulnom először. Köszönöm, most már minden világos.
A problémát az okozta nálam, hogy úgy értettem, hogy a JBAT1 az a 4 tűre vonatkozik, de most már értem, hogy csak a bal oldali kettőre. Egyes lapoknál úgy láttam, hogy a jumpert át kell rakni egyel balra pl, ha bios resetre van szükség, ebből indultam ki és hittem itt is így kell. Azokon mintha alapból is fent lenne a jumper úgy rémlik nekem. Talán azok 3 pinesek.Az a baj sokan nem tudnak jól magyarázni, mert ők maguk kenik vágják, de átadni már nehezen tudják. Ezzel nincs is baj, sokszor én is vagyok ezzel így.
A te leírásoddal viszont végleg megértettem az egész folyamatot.
Köszi mégegyszer!!! -
oravecz56
aktív tag
válasz
nemadom-meg #25505 üzenetére
Szia ezt az ssd-t(Samsung 960 EVO 250GB M2 PCIe MZ-V6E250BW ) használom nagyon jo megvagyok vele elégedve.Csak MSI lapban.Én mégy 40-ért vettem 1 éve
-
seven7
aktív tag
válasz
nemadom-meg #25505 üzenetére
Én, rendben működik.
-
Beretvás
veterán
válasz
nekem nem akar hinni, pedig a kézikönyvéből linkeltem a képet.. Ha még most sem hiszi el falnak megyek..
igen 4 tüske van de a másik kettő mellett mást ír..
-
kaszas19
senior tag
válasz
nemadom-meg #24924 üzenetére
Üdv.
Természetesen teszek fel képet.
2 db 1tb vinyóm van jelenleg.
A wd blue van a rendszer a sentinel 100/100% írrá.
A Hitachi az csak tárolásra használom az 100/94% az már régóta így állít.
Tegnap néztem pont a sentinel smart részét és talán a felpörgési idő vagy az elérési idő grafikonja olyan mint a szíverésem.A poén az egészben hogy ha lefutattom az aida64 memória teszjét akkor csiga sebességgel olvassa ki az adatokat, én úgy emlékszek hogy azt sokkal gyorsabban szokta kiolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest