- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
Cinebench anomália újraindítás után helyrejött, többi tesztprogram hiba nélkül és tökéletesen lefutottak ezek után az volt a probléma, hogy a létező összes ram frekvenciával áramtalanítás után ujraindulgatott kivétel a 2133mhz és ez után tettem vissza a régi BIOS-t ahol atomstabil a 3.8Ghz 1.3125Vcore mellett és 2933 ram frekivel.
-
SECTORnooB
addikt
Tapasztalataidon felbuzdulva, feltettem a béta BIOS-t. CnQ kikapcsolásával megy a tuning normálisan 3.8Ghz-n illetve a béta BIOS-mellett is stabil a 3200mhz-s ram frekvencia,de viszont az órajelet nem tudom beállítani hogy üres járatban visszavegye illetve tapasztalataim szerint jobban is melegszik, sőt cinebench-ben anomáliáktól szenved, első tesztnél 1000 alatti pontszám következőnél már elkezd fokozatosan növekedni..nem értem miért csinálhatja ezt...?
-
RVR400
veterán
-
SECTORnooB
addikt
36 os szorzó mellett tenném a Vcoret 1.23 ra így biztosan stabil lenne, 3.7 meg már (nekem) 1.272-őt kér és az már refkó hűtővel nekem meleg volt. Próbáld megtalálni a számodra azt a beállítást ahol a teljesítmény/fogyasztás mutató a legjobb. Prim95-öt nem 10 percig futtatunk én minimum egy órát javasolok...de a core userek éjjelen át tartó primtestet szoktak eszközölni ( leginkább én is ezt preferálom)
-
SSJPiotr
csendes tag
Nálam is dettó ugyanez a helyzet egy Asrock ab350m pro4 alaplappal, megoldást még nem találtam rá, órajelet se lehet állítani, biosba beveszi, de mire windowsba jut, megint beáll az "alap" 3.4 ghz-re és windows alóli tuning progik se tudnak rajta változtatni. Ha találsz megoldást, írd meg pls
-
SECTORnooB
addikt
Teljesen " természetes" jelenség 3200 alapórajel + boost+xfr és kijön h felugrál 3700 ra is. Az auto biosbeállítás elég széles skálán adagolja a feszültséget is. Én a helyedben beugranék a biosba és a következőket tenném referencia hűtő mellett is. Szorzó 36 XFR-t kikapcsolnám ( szorzó alatt core performance boost vagy valami ilyesmi) Vcore 1.23, AMD Cool n quiet enabled, és ezek után lehet még finomhangolni.
Nem szarakodnék alap frekin, ha a referencia hűtő is alkalmas némi tuningra (optimális esetben akár 3.7-3.8Ghz-re is elég)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest