- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
A Windows fast startup-jára gondoltam.
A win betöltésnél azért nálam bőven hozzádob 5-10mp-t érzésre ha ki van kapcsolva. És ilyenkor nem ugyanaz a restart és cold start. Normál shutdown+bekapcs-nál a rendszer ilyenkor hibernálódik, a restart pedig egy teljes, normál újraindulás, ami ugye lassabb. A win betöltés igazán gyors (4-5mp) csak ezzel volt nálam, Intelen is. Az más kérdés, hogy USB wake up miatt nálam off egy ideje...
Ha csak a post-ról beszélünk az nyilván más. Én sem mérem, de elég jól látszik amikor 1-2mp és a gyakorlatban a monitor nem kapcsol be, hogy lássam a post screent... vagy 7-8mp tökölés.
Intel lapom is volt mindkét féle. Sőt, Asrockon két lapon is azt vettem észre, hogy legacy-ban 1-2mp, UEFI bootnál meg 7-8mp-t állt. Pedig ugye az UEFI lényege lenne, hogy a lap bios post-ját átugorhatja. Itt mondjuk még számít, hogy bios-ban mi van beállítva, mert UEFI mellett is engedélyezni lehet, hogy mit élesszen fel előtte, USB portok, stb... ettől nyilván UEFI alatt is nyúlhat a post screen. De volt olyan lap aminél UEFI-vel fast beállításban is ugyanúgy pihent egy csomó időt, míg legacy boot-nál azonnal ugrott.
szerk: Még ráaggatott USB kütyük tudják megfogni esetleg.
-
pitiless
senior tag
Sógorom múltkor vett valami alaplapot 2 db 6 magos Opteronnal és 32 GB memóriával. Ott percekig tart amíg leszámolja a ramot és minden alkalommal leszámolja. Ott inkább lehetett beszélni hosszú percekről, mint másodpercekről. Nyilván nem otthoni felhasználásra szánták eredetileg, de ezen jól meglepődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged