- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. 8-10-12 másodperc, változó. Én már kikapcsoltam a gyári logós képernyőt, hogy lássam, pontosan mettől-meddig tart a POST.
2. UEFI, minden nem szükséges boot device letiltva.
3. A windows betöltése rész engem speciel nem érdekel, mert az 4-5 másodperc maximum, SSD-ről természetesen. Ez nem volt gyorsabb Intel mellett sem, természetesen.
4. Ha windows-ra gondoltál tényleg, ott mindegy, hogy restartól, vagy cold startól beszélünk, a POST mindig ugyanolyan hosszú marad, maximum a Windows betöltési ideje nyúlik el kissé restart idején. Ha a fastboot-ra gondolsz, az teljesen irreveláns, semmit nem hoz a konyhára az engedélyezése.
én amúgy nem szoftverrel, hanem szemre, stopperrel mérem. Nem tizedeken kell rugózni egyelőre, hanem hosszú másodperceken, erre pedig megfelelő ez a mérési módozat is, szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged