- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
apa111
aktív tag
válasz
hokuszpk #15119 üzenetére
Nagyon szívesen bárkinek segítek ,de az én két lapom ASUS PRIME, a kedves fórum társnak meg Asus ROG Strix B350-F Gaming lapja van egy jópár dologban eltér a bios ,de ha bár mit kérdez meg próbálok segíteni neki.A memória beállításhoz annyit hozzá tudok fűzni/persze ez csak saját vélemény/,hogy lehet annyit segíteni egy magasabb frekvenciánál /saját példámból ki indulva / nálam a kicsi gépén 2133mhz kingston savage ram van ,a gyártó 1,2v adott meg ennél a frekvenciánál és cl15, én emeltem 1,35v az időzítésnél csak az elsőt írtam be cl16 a többit hagytam az alaplapra ,hogy állítson be értékeket és így megy 2 hónapja 2800 mhz -en minden fagyás nélkül.Ezt azért is csináltam így ,mert az első értékről úgy ahogy még tudom mit jelent ,de az utána lévőkről sejtelmem sincs mit jelent.Az alaplapi SOC voltagen nem kellett állítani.Szóval ha ez segít bárkinek egy próbát meg ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox Series X|S
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest