- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
micafighter #6787 üzenetére
választani még nem .... listát már kaptam palfitom-tól ... és oda még nem jutottam el, hogy az alaplapok lsitájával átmenjek a "milyen alaplap" c. topikba ....
a listában ajánlott alaplapok:
Gigabyte Aorus B450 M / MSI B450M Mortar / B450M Mortar Titanium / MSI B450 Tomahawk / MSI X470 Gaming Pro / Asus Prime X470-Pro / MSI X470 Gaming Pro Carbon -
rii
nagyúr
válasz
wwenigma #6796 üzenetére
ja de szép is az élet fejben ,-DDDD
mikor egy fóliasátor építésére azt hiszem, hogy hajnal 2-re végzek, és még reggel 8kor se vagyok készvagy most, amikor megkérdeztem a főnöknőm pár napja, hogy 500.000 a gépre jó lesz -e ? mondta igen ... most magyarázkodhaok hogy 500 nettó, mert 596 bruttónál tartok de a nettó csak 476.000 ,-DDD
ja'és akkor igen a hűtő .-))))
-
rii
nagyúr
válasz
micafighter #6785 üzenetére
kibír a gyári hűtő egy 10-70 órás rendert is?
mármint nem 80 fok felett ...nagyon szívesen megsprórolnám én is a hűtő árát mert így is a gép eddig bruttó 460-nál tart ....
( 32 gb ram, 500gb-os m2-es ssd, 2700x, 1060 6 gb ... ) -
rii
nagyúr
válasz
palfitom #6773 üzenetére
igen, elnézést
a használat jellege miatt szerettem volna inkább itt választ kapni ...
lehet jobb lesz tényleg 15-ért egy léghűtő mint ugyannyiért egy vizes .. de a vizes tényeleg nagyon baráti árú .... köszönöm a segítséget!
(#6774) micafighter:
OC-zve nem lesz ..
de akkor kap léghűtést .. csak szálltásnál nem örülök h az alaplapra merlőegesen van 500-900g.
leszerelgetni meg nem szeretném .. bár ez amd, nem skylake -
rii
nagyúr
sziasztok
had kérdezzem már meg itt, hogy munkatársnőnek gépébe 2700X-et tervezünk venni, lehet egy éjszakára is otthagyja majd a 3Dsmax-ot renderelni, és azt szeretném megkérdezni, hogy egy ilyen fokú igénybevételhez milyen hűtőt ajánlanátok?
nekem szimpatikusak a vizes cpu hűtők, ha esetleg volna tipp arra is, de az meg gondolom beleszalad 25-be .-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest