Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
elég sokminden. lehet kevés neki a soc fesz, rápróbálhatsz, hogy adsz neki egy picit, esetleg feszesebbre veszed a soc llc -t.
a memoria azon a frekin elvileg mar 1.35V -t kellene kapjon ; megneznem egy lehelletnyi emelessel mitortenik ? ( 1.38V az még teljesen oké, a tuningosok szerint 1.4V is, én mindig megalltam 1.38V -nel )
meg lehet probalni a cldo_vddp -t picit megemelni, szerintem sok lap ezt alálövi ilyen 0.9V körülire ; // bár némelyik Asrock meg default bekinálja az 1.05V -t // 1V-1.035V tartomanyban nezd meg.
* esetleg ha MSI lapod van, nezd meg, lehet be van kapcsolva a "memory fastboot" funkció, az bir szivatni ha a singlevel alkotsz aztan kicsereled a dualra ; nem allitja be ujra az idoziteseket, hanem az addig bentlevot alkalmazza. -
hokuszpk
nagyúr
ha 4 modullal hasznalod, akkor kisebb az elerheto freki.
2 modullal mennie kellene, milyen lapod van ? cserebere eseten MSI lapnal pl. csunyan megtrefalhat, ha nincs engedelyezve a "memory change detect" viszont engedelyezve van a "memory fastboot" opcio ; mert ilyenkor a csere ellenére a kivett ram idoziteseivel probal indulni. -
hokuszpk
nagyúr
az aegis keves kivetellel eddig mindig es mindenhol ment ; a kivetelek nagyreszeben szvsz hibas volt a ( az egyik ) modul.
itthon most ket Ryzenes gepben ( 5700G, 2600X procik mellett ) van ilyen ram, meg van tarcsiban egy 2x8 -as pár.
de anno mar az 1700 mellett a 3000-es verzio is stabil motyo volt, pedig megprobaltam osszezavarni ilyen Corsair Vengeanceval, amit annyira nem csipett az a Zen. -
CirrMee
addikt
Ez a kit nekem jó lehet mondjuk bármelyik CPU-hoz: f4-3200c16d-16gis. érdekesség, hogy a deszka QVL-jében kimondottam ezt a serialt nem találtam meg, viszont a GSkill oldalán a deszka támogatott. Tudnátok segíteni?
Parancsolj: a lista csak az általuk tesztelt modulokat tartalmazza, mindent viszont nem fognak tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest