- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
DzsedalY #6509 üzenetére
Akkor kipróbálom én is. Valahogy muszáj megoldani, mert a Windows -os MSI Command Center nagyon béna, hogy manuálisan kell mindig betölteni a saját venti profilt, mert minden újra indításkor vissza áll a default értékre (és szereintem ez az az érték amit a BIOS -ból kiolvas).
-
nubreed
veterán
válasz
DzsedalY #6503 üzenetére
Ezek szerint ahhoz, hogy valaki 4000 -es memóriát használjon nem kell többé drágább X470 -es alaplapot venni. A BCLK -t én sosem piszkáltam.
Más: A BIOS -ban, a HW Monitor részen ti állítgattátok a venti profilt? El lehet itt menteni custom beállítást? Ha igen, az MSI Command Center ezeket a beállításokat tekinti default beállításoknak, ami itt a BIOS-ban be van állítva?
-
válasz
DzsedalY #5481 üzenetére
Én plazma tévét vettem volna magamnak,amikor mindenki azzal próbált lebeszélni,hogy sokat fogyaszt. Engem meg rohadtul a képminőség érdekes és tévénél nem ez az elsődleges szempont,hogy sokat fogyaszt
Itt sem érdekel annyira fogyasztás,az 5 watt beleférMinél többet olvasok annál jobban lehúzzák máshol is az Asus-t. MSI felé hajlok,mert ha ennyire lebutítják a BIOS-t,az szemét húzás. Olyan lapot nem akarok,ahol ennyire lekorlátoznak.
-
Puma K
nagyúr
válasz
DzsedalY #2970 üzenetére
"... gondolom a lapnak meg a procinak nem tesz túl jót, hogy folyamatosan maxon megy."
Rosszul gondolod.
Ha 100%-on terhelnéd a CPU-t, azaz minden magot akkor lenne egyszer valamikor gond, de az is kérdőjeles hogy hány év múlva ütközne ki... 5 év múlva...? Talán 10 év múlva...?
Az alaplap menne legelőször tönkre (már ha tönkremenne) és nem a CPU.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged