- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz
R1200GS #9380 üzenetére
Egyáltalán nem "kazánok" ezek a procik. Egy 2600-os nálam all-core 4GHz-en, Artic Freezer 33-mal hűtve, normál venti-sebességgel 60-63 fok körül, silent venti-sebességgel 70 fok alatt megállt.
2600 vs. 2600X: ahogy a kollégák is írták, kb. ugyanott van a végük. Ha szeretsz babrálni, akkor vedd a 2600-ast, ha az összeszerelés után hátra akarsz dőlni, akkor a 2600X kell neked.
-
fanti
addikt
válasz
R1200GS #9373 üzenetére
Mit akarsz OC-zni egy Ryzenen? Minek? FullHD-ban gémelsz 1080Ti-n? Mert akkor talán van értelme az OC-nak.
Én csak röhögök magamon, én is az OC miatt vettem 2700-ast egy X470-es lappal, de miután alapon kipróbáltam rájöttem arra, hogy untig elég mindennek alapon is az RX590 társaságában.
Inkább -100mV CPU core offsettel nyertem vagy 15 fokot még lefelé, és van egy baromi keveset fogyasztó, halk, hűvös gépem 16 szállal.Ez AMD nem Intel! Itt nincs szar hőpaszta ami miatt delidelni kell, nincs szorzózár, stb.... de van teljesítmény rendesen!
Ja, hogy 1-2 szálon az Intel....
Nos tény, hogy 1-2 szálon csakugyan erősebb tud lenni az Intel az eszetlen tuning miatt (5GHz), de ez most őszintén kinek kell? Annak akinek sok a pénze, delideltetni tud (garivesztés), és 2080Ti-vel játszik régi gémeket amiknél a pár magos teljesítmény dönt.Én 6700K-ról (allcore 4.5GHz) és Asus Maximus Hero VIII-ról jöttem át (a kislányomé lett) AMD vonalra szakmai kíváncsiságból, és tökéletesen elégedett vagyok a 2700 alap teljesítményével egy X470-es alaplapban 32GB RAM társaságában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest