Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • propetya85

  őstag

  Nem szükséges neki a cmos clear. Az akkor kellhet csak ha túl nagyot ugrasz és elhagyod azt a pontot ahol vége van az imc-nek vagy esetleg a modul nem bírja az OC-t stb stb.
  A kalkulátor attól még számolhatott neked jót anno és ez sajnos HW függő mivel az imc /ram modul /bios korlátra nincs rálátással. Ezért is írtam hogy kezdj 3000-től és úgy menj felfelé mert minden bizonnyal a 3466 a regebbi beállításaiddal nem ment.
  A kalkulált értékek teljesen rendben vannak, De piszok fontos a Safe Preset-el kezdj és hogy mind a ram fesz és a soc fesz is annyi legyen amit megad.
  (multkor sok felesleges kört kellett futnom valakivel mert pár óra fejtörés után kinyögte hogy a ram feszt és a Soc-ot nem változtatta meg mert soknak tartotta ,de persze a kalkulált magasabb frekit és a jobb timing-ot azt belőtte mint a huzat.. :W )

  [ Szerkesztve ]

  Ryzen 3600X * Crosshair Hero VI* G.Skill Flare-X @3600* Strix GTX1080 OC Hybrid loop* Corsair RM750x* Corsair 780T* WD Black M.2 SSD / Samsung 860 EVO* Acer Predator XB271 * Alphacool custom loop

Hozzászólok Aktív témák