- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kireka
tag
válasz
CsabaKo #3971 üzenetére
Simán lehet hogy magasabb rekvancián stabilabb, sőt még az is hogy alacsonyabb feszültségen...erre mondják hogy finnyás, kényes a vezérlő. Akinek úgy tetszik azt is mondhatja lelke van ezeknek az APU-knak.
A Plug and Play nem valami automatikus driver támogatási cucc? Csak mert egyelőre nem tartunk ott hogy RAM-hoz is kellene driver, de ki tudja...Köszi a zöld halálos válaszokat, úgy látszik benneteket már semmivel sem lehet meglepni...én csak pislogtam. Még nem görcsölök rá, első eset volt és ... és igen az utóbbi instabilitásaim az 1500 MHz-es tuninggal vannak összefügésben, 1240-ig biztonságos. Most adtatok egy ötletet. annyira eldöntöttem hogy az 1.2375Volt stabil hogy nem is szoktam többet adni neki, szóval még azzal próbálkozok, aztán próbálom hanyagolni az erős tuningot és inkább a beállításokból engedni.
10% extráért túl sok probléma és akkor a megemelkedett idle (kb. +5W) és terhelt fogyasztásról (+15?) nem is beszéltünk.Valaki kérdezett a hűtőkről, igen használunk nem gyárit pl. levetett x2 vagy fx hűtőt vagy én egy 120mm-es tornyot amire lehetne mondani hogy overkill, mert az, de a 90mm-es hűtőnek könnyen kell a max fordulatszám ezzel pedig meg kell zavarni egy kicsit hogy egyáltalán elinduljon a fan. Ahogy én látom nem ad érdemi tuningpotenciált 50 MHz környékéről beszélünk ami alig több mint 1% a hőmérsékleti értékek viszont 10-20 fokkal simáb tudnak javulni.
-
dergander
addikt
válasz
CsabaKo #3936 üzenetére
Mivel a memória vezérlő már egy ideje a CPU része, így nagyon minimális lehet az hogy valami Gigabyte lapba megy de asrockba nem. Erre csak akkor van ellenpélda mikor a másik gyártó lapján más/magasabb számú AGESA kód szerepel. De mióta nincs változás így szinte minden lapon már 1.0.0.4 szerepel. Elvileg fog készülni az AMD műhelyéből majd az 1.0.0.5 ami már több támogatást/több RAMot kezel normálisan. De arra várni kell még.
A RAMod pedig használd kisebb órajelen. Nálam úgy van hogy XMP profil és 3000mhz , 3200 helyett, Néha dog egy kékhalált, néha nem, alacsonyabbra véve jó persze,de nem akarok a 3000ből engedni -
BerserkGuts
addikt
-
kireka
tag
válasz
CsabaKo #3681 üzenetére
Elsőre ez téves mérés, változik, az érték egyáltalán?
Biosban is van hardver monitor funkció? Alaplap saját programja?A fagyásra bios, windows, driver update, ram beállítások(MHz, időzítés slot, feszültség ellenőrzés), ram kipribálása xmp kikapcsolással is, mindent alapra venni, ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest