-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
A "házilag"-ot nem házban értettem. Inkább a saját kezűleg szót kellett volna használnom. Minimum egy ilyen szintű sablon. Egyáltalán nem tűnik bonyolultnak, csak sok anyagot kell kimarni.
(#2808) MastR: Nézem, pont így gondoltam én is. Az időt a programírás viszi el. A videón is látszik, hogy a marás elég gyorsan megy, mert a réz nem túl kemény. Nekem csak az anyag ár lenne akkor
-
h.adam.92
őstag
válasz
#35434496 #2803 üzenetére
Gondos előkészülettel, szerintem kivitelezhető, nem is kell nagyon betűrni. A víz útját kell megtervezni + megfelelő felületet kialakítani, hogy a víznek leadja a hőt a blokk, a hátsó felét sík köszörűvel készre csinálni, azzal nagyjából meg is lehet csinálni 0.01mm-es pontossággal szép vízszintesre, hogy jól illeszkedjen, pár furat a felfogatáshoz. Valahogy így gondoltam fejben.
(#2804) ricshard444 : Én is olvastam valahol, azért jött elő az ötlet.
-
h.adam.92
őstag
Próbálkozott már valaki itt "házi" blokk készítéssel? Gondolkodtam rajta, hogy egy vörösréz tömböt veszek és CNC-vel lehetne csinálni belőle egy fullcover blokkot, csak le kell venni hozzá 1-2 méretet.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Motion_Blur #2754 üzenetére
A minden full alatt az élsimítást is érted?
Nem nagyon tudom kivenni a képből, hogy van-e rajta vagy nincs, azért kérdezem. -
h.adam.92
őstag
Hali!
Valaki használ MSI Afterburner-t a 290X-hez? Ha igen, mennyire sikerül hűvösen tartani vele(hangja nem érdekel)?
Az 5870-et nyáron is max 80 fok környékén tudom tartani, ref hűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged