- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
inferno88
üzenetére
A nincs sípolás gyanús, mert ha nincs VGA, akkor ugye sípolnia kellene az alaplapnak (egy hosszú, három rövid, általában).
Persze olyan létezik, hogy meghal a kimenet, nekem egy GTX 460-nál van olyanom, hogy a DVI meghalt, a VGA kimenet (és vele a kártya) viszont működik. De ugye írtad, hogy egyik kimeneten sem ad képet, szóval az nem játszik.Bios frissítés, vagy akár a VGA-n firmware frissítés adott esetben nem hülyeség, hátha segít alapon.
Az iArena terén vegyesek a vélemények, itt a "milyen tápot" topicban is van, hogy azt ajánlják, mások óvnak tőle. Én eddig egy 450 és egy 550W-os esetében találkoztam gonddal, a 450W-os konkrétan az egész gépet elfüstölte (még a HDD is megsült), az 550W-os "csak" az alaplapot nyírta ki.
Alaphangon én vagyok az, aki morog a gyártókra, amikor ráírják egy 200W-os TDP-jű VGA-ra, hogy minimum 600W-os tápegység kell alá, de ennek részben az az oka, hogy a gagyi tápok nem tudják ugye stabilan tartani a nagy terhelést, és ha elpukkannak, akkor a megfelelő védelem hiányában viszik is magukkal a gépet. Na az iArena szerintem erre jó példa. Halt már meg 10+ éves CTG-400-as táp is nálam, meg egy FSP táp, de azok nem vittek magukkal semmit... Aztán lehet, hogy csak nekem dobott ilyet az élet, sajnos benne van a pakliban.
-
Cifu
félisten
válasz
inferno88
üzenetére
Úgy látom, hogy az adott lapban van integrált VGA, nem lehet, hogy a POST oda került át?
Emiatt nincs gondolom sípolás bootkor, mert automatikusan átvált az integráltra.Az indításkor a 390-es ventijei felpörögnek?
Esetleg nézzétek meg alaposabban a tápcsatlakozókat, ugye a 390-esnek egy 8-as és egy hatos tápcsatija van, nem lehet, hogy csak 2db 6-osat dugtatok be például?
Az a 550W-os csifi ugye nem iARENA (GPA-550S)? Nekem füstölt el két gépet olyan, persze ez nem jelent törvényszerűséget, de valahogy kísért a széria...

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest