- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Legutóbb a HD 7970 esem csinált ilyet, kékhalál hang beakad ... De már napokkal előtte volt, hogy szürke kép lett az egész monitoron WoW közben... ALT F4 után magához tért, és kiírta hogy wattman nem válaszolt stb...
Akkor újrapasztáztam, meg win reinstall... És azóta a videókártya kékhalálozik, amint felrakod neki a drivert. Driver nélkül meg csíkozza a képet... Akkor lett átmenetileg egy Sapphire tri x r9 290, aztán arra rá nem sokra gtx 1070... amit kicsit sajnálok, mert 1080 at akartam... De az r9 290 elvitte az árát. Aztán most összedobok itthon a maradék alkatrészekből még 1 gépet, abban van most az r9 290 aztán eladom egybe gépként a sok alkatrészemet
Szerk.: azt hozzá tenném hogy az egy Dual X OC Sapphire HD 7970 volt... És újra flasheltem mind a két biosát szegénynek, az egyiken a gyáritól 15% al magasabb órajel profilok gyári feszkón. A második álláson pedig közel 35% os OC akkora feszen ami csak kifért neki a csövön.
Noh és 3 évet szolgált így szegény
-
aqwer21
tag
Ugyan ezt produkálja az asus 390 es kártyám. Néha megy hibátlanul hetekig, aztán van hogy egy nap többször is kifagy fekete képpel, hang beragad. 98% ban Youtube videóknál. Windows 8.1 és 10 en is. De sok fórumon írjak hibának. Igazi megoldást nem találtam.(kb 3 hónapja lett újra pasztázva)
-
Hogy hardveres vagy szoftveres probléma, azt egy live (pendrive-ról futó) Linuxxal is ki lehet próbálni, például egy Linux Mint vagy Ubuntu rendszerrel. Ha pendrive-ról megy rendben, 3D alkalmazásokkal is (Linux Mint esetén például az Adminisztráció -> Szoftverkezelő programban feltelepíteni a Tuxrace vagy Openuniverse programot), akkor esélyesen szoftveres problémával áll szemben.
Esetleg lehet, hogy a kártya hűtése terén vannak gondok, hiába "4 éves" a kártya, sajnos néha már 2-3 éves kártyán is elöregszik a paszta, és megéri újrapasztázni. Tehát az is egy lehetőség, hogy szétszedi a kártyát, letakarítja a régi paszta maradványait, újrapasztázza, majd visszarakja a hűtést. Nem olyan nagy ördöngösség, ha nekem sikerült...
De sajnos benne van a pakliban, hogy a kártya meghalt, és sima otthoni felületi kezelésekkel már nem lehet feltámasztani....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest