- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Kínai tech-túra összefoglaló
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
inferno88
üzenetére
A nincs sípolás gyanús, mert ha nincs VGA, akkor ugye sípolnia kellene az alaplapnak (egy hosszú, három rövid, általában).
Persze olyan létezik, hogy meghal a kimenet, nekem egy GTX 460-nál van olyanom, hogy a DVI meghalt, a VGA kimenet (és vele a kártya) viszont működik. De ugye írtad, hogy egyik kimeneten sem ad képet, szóval az nem játszik.Bios frissítés, vagy akár a VGA-n firmware frissítés adott esetben nem hülyeség, hátha segít alapon.
Az iArena terén vegyesek a vélemények, itt a "milyen tápot" topicban is van, hogy azt ajánlják, mások óvnak tőle. Én eddig egy 450 és egy 550W-os esetében találkoztam gonddal, a 450W-os konkrétan az egész gépet elfüstölte (még a HDD is megsült), az 550W-os "csak" az alaplapot nyírta ki.
Alaphangon én vagyok az, aki morog a gyártókra, amikor ráírják egy 200W-os TDP-jű VGA-ra, hogy minimum 600W-os tápegység kell alá, de ennek részben az az oka, hogy a gagyi tápok nem tudják ugye stabilan tartani a nagy terhelést, és ha elpukkannak, akkor a megfelelő védelem hiányában viszik is magukkal a gépet. Na az iArena szerintem erre jó példa. Halt már meg 10+ éves CTG-400-as táp is nálam, meg egy FSP táp, de azok nem vittek magukkal semmit... Aztán lehet, hogy csak nekem dobott ilyet az élet, sajnos benne van a pakliban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest