- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple Watch
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Laja333
üzenetére
Tényleg, egy Cyberfox böngészővel 2.5/4Gb a GRAM használatom.
Ettől függetlenül nekem több pontot dobott vele a Valley.
(Talán meg kéne ezt honosítani, hogy GRAM, mint Graphics- vagy inkább GPU RAM, mert a VRAM összekeverhető akármelyik RAM [GPU vagy CPU, stb] feszültségével, mikor nem írunk mellé számot és/vagy mértékegységet, csak relatívan vagy önmagában emlegetjük.
)Bizakodó voltam, mikor nemsokkal a Win10 megjelenése előtt nem csak viszonylag gyorsan álltak elő viszonylag stabil WDDM 2.0 driver-el (pedig még maga az OS is tesztverziós volt), de ezzel párhuzamosan még sokat javítottak is a CPU használaton.
Azóta viszont úgy néz ki, mint ha a 15.7 megjelenésekor mindenki elment volna szabadságra és csak a titkárnő intézi a hotfix és beta driver megjelenéseket, amik csak látszólag cammognak valamit előre, de igazából egy helyben áll minden, se nem stabilabb, se nem gyorsabb egyik driver sem, nincs se új feature, de még érdemi bugfix sem legalább ugyan annyi új known issue nélkül, de úgy túl sok build sem szaladgál ki a netre. Csak telnek itt a hónapok, míg várok olyan egyszerű dolgokra, hogy Win10 alatt is legyen tripple-buffering Mantle-el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
, erre nem számítottam. Én amúgy sem tudom feltenni. De kösz hogy szóltál a többieknek.