Hirdetés
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Novemberi techmontázs
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem gondoljuk tudjuk... alig mérhető bármi difi pl a 3770vs4770 között azonos órajelen a játékokban ,azt azért te sem gondolod,hogy a piacon levő játékokban máris van bármi támogatás az újabb utasításkészletek használatára?De nézhetsz teszteket is hozzá... az intel is igencsak leállt a 2600K óta...

(#15531) asdxv
Pontosan!Szerk:Én speciel nem is olyan régen cseréltem le a 930at,kinn volt már a 4770K nem is lett volna drágább semmivel.Mivel az igp-t sosem használom,ugy láttam jobban járok egy jobban húzható 3770K-val mint egy forró 4770K-val,és nem bántam meg.4.8Ghz megvan stabilan,4,5Ghz meg 24/7,az azért hozzá kell tennem,hogy előtte a 930am is ment 4Ghzen 24/7 és hát annyira azért nem volt nagy dobás mint amire számítottam,nem volt akkora lépés mint előtte a Q9550-I7930,az sokkal látványosabb volt,és itt még a 2600Kt ki is hagytam...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Spórolós topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi