Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Novemberi techmontázs
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Csak egy baj van a teszteddel, nem mutatja meg a 290 valódi teljesítményét.
Lemértem én is ezeknek a játékoknak nagy részét (ami megvan eredetiben), és nálam a 290 1100MHz-en több fps-t hoz mint neked 1175MHz-en, van ahol nagyon sokkal, tehát valami nagyon nem volt rendben nálad.Össze szedem egy táblázatba az eredményeimet, és majd megosztom veletek. Van egy csomó mérésem, logout tesztnek indult, csak nincs időm megírni....
7970/290/290x/780ti- mindegyik kártya 1100MHz-en(#14205) ricshard444: Nagy része benchmark, ingame csak pár játékból van, de nálam azoknál is ugyanaz a különbség rajzolódott ki, mint minden másban.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
A memória részre gondoltam ami 1800 vs. 1300 (ha jól emlékszem).Basszus tényleg màr a mostaniba is beraktad a 290-et,sorry
Nekem Tahitis 7870cf után megváltàs ez a kari,pedig nyer erőben kevesebbet tud.Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele,bár a memória tuning elég hektikus,nagy a szórás. -
Joshi
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
Én 2560x1440-en játszok de szerintem ott egy 7970 már gyenge lenne a 290-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lemértem én is ezeknek a játékoknak nagy részét (ami megvan eredetiben), és nálam a 290 1100MHz-en több fps-t hoz mint neked 1175MHz-en, van ahol nagyon sokkal, tehát valami nagyon nem volt rendben nálad.
Nekem Tahitis 7870cf után megváltàs ez a kari,pedig nyer erőben kevesebbet tud.Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele,bár a memória tuning elég hektikus,nagy a szórás.