- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
bigbadforty
üzenetére
saját magam példáját hozva: én most azért vettem meg a 290es kártyámat, hogy 5 évig ez legyen a gépemben. véleményem szerint ez rendben is lesz, de persze ehhez valószínűleg kell majd egy kis kompromisszum az utolsó 2 évben (tehát mondjuk ultrahigh/high beállítások helyett majd egyel lentebb kerülnek a videó beállításai).
ami még fontos, hogy ha az MSAA stb. beállításokat nem húzod meg (max 2x pl), azzal nagyon sok erőforrást megspórolsz, így még jobb FPS-t kapsz a végére, szóval ha ezeket amúgy sem használod, akkor sokáig kiszolgál majd ez a kártya.
és még egy dolog: a Mantle és a DX12 is optimalizációt ígér, ami reálisan szerintem 10-15% teljesítmény javulást ígérhet a következő évek játékaiban FPS-ben, miközben a képminőség nem kell, hogy csökkenjen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest