- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
GeneraL_XTX #12556 üzenetére
Olyan mintha hozzáérne a venti vezetékéhez a venti...
(#12560) GeneraL_XTX
Hát az elég gány munka akkor...kifogtad nagyon,részvétem ha lehet így mondani! -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #10993 üzenetére
Jahm csak hát ezt az elvet követve akkor egy 290et se érdemes megvenni... hiszen egy jól húzott 280Xis visz mindent nincs ott "egetrengetö a különbség érzésre,leginkább úgy mondanám ha nincs kiiratva az fps a képernyöre észre sem veszed melyik van a gépben."
Azért csak lecserélted te is,mert ha olyan szuper lenne akkor most azt hajtanád szénné húzva mint ahogy előtte tetted,és megmaradt volna a pénzed,de lehet hogy tévedek.... -
TTomax
félisten
Most én tényleg nem értem,de szinte minden vgahoz adnak dvi-dsub átalakítót,vagy az nem működik?
(#8692) HSM
Ja értem akkor elnézést,én ezt nem tudtam pedig ha jól emlékszem még a 7990hez is kaptam ilyen átalakítót ott még működött,ezt tényleg nagy hiba volt kihagyni belőle. -
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #7207 üzenetére
Akkor azt mivel magyarázod,hogy +70Mhz-re kaptál plusz több mint 10%-ot?Mert ha nem az OS akkor bizony csak az marad hogy a CCC-ben van rá egyedi profilod...
Ugye még azt se lehet mondani,hogy Janáé visszavesz az órajelből...power limit is kitolva.. -
TTomax
félisten
válasz
Fail3D! #6952 üzenetére
Azt ne feledd,hogy az enyém alapból erősen tuningolt azért... 1137 a boost órajele.,és hát onnan egy 1250 se hoz már sokat...
(#6954) ricshard444
Az már nem mérvadó,mert azóta elég sok patch jött hozzá,amivel még a beállítható minőség is változott...amúgy a 670SLIm is kb ennyit hozott,csak lévén több gpu,sajnos játszhatatlan volt,akár csak a 7990el...(#6958) Joshi
Úgy látom nem olvastál vissza... -
TTomax
félisten
válasz
SimonYana #6718 üzenetére
Dehogy lesz meg neked az addig.... hamarabb lecseréled,csak legyen egy jó alkalmad rá.
(#6722) Mr Bond 007
Na végre valaki aki elégedett...Én azért szorítok ennek az APInak,látok ebben fantáziát csak ne törjön meg a lendület... két három éven belül lehet ebből komoly előnyt kovácsolni.
-
TTomax
félisten
Azt meg tudja valaki mondani,hogy TrueAudio van-e?Mert arról is szó volt....
-
TTomax
félisten
válasz
KillerKollar #6664 üzenetére
Tudom ez téged nem vigasztal... nem is kötözködésből írom,sajnos nem user error amivel küzdesz...
Known Issues
-Intermittent stuttering or stability issues may occur when utilizing Mantle with AMD CrossFire™ technology in BattleField 4™ - AMD recommends using the DirectX code path when playing Battlefield 4 with multiple GPUs. A future AMD Catalyst release will resolve these issues
-
TTomax
félisten
Hardware: i7 3930k @ 4.5GHz, 8GB DDR3 1600, 2x R9 290 4GB CrossfireX
Settings: 2560x1440 Ultra MSAAx4 HBAO:Map: Golmud Railway (0 Players, Spawn RU)
DirectX11: 135fps
Mantle: 148fpsMap: Siege of Shangai (64 Players, Roof top of C Building aiming down)
DirectX11: 86fps
Mantle: 118fps -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #6552 üzenetére
Milyen proci volt ez alatt a 290X alatt????Vastagon limites volt eddig... mert 1280Xban 65 fps az nagyon vérszegény...
3770K alapon??? -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
daveoff #5528 üzenetére
Ohh gondolom... a procihütöt mindenképpen a tetejébe raktam volna,és az orrába raktam volna két 120as ventit ami tolja a friss levegőt a cfre... a hátsó ventit pedig nem szivóra hanem tolóra raktam volna,nem sokat pár fokot hozott volna talán...
(#5530) KillerKollar
azaz ha 1 monitoron nincs CPU limited akkor 3 monitornál még annyira nincs.
Ezzel én vitatkoznék ,annyiban hogy ez rendkívül játék és beállítás függő...van ahol ez igaz,de van ahol bizony nem,szerintem nem lehet így általánosítani. -
TTomax
félisten
válasz
daveoff #5522 üzenetére
Overclokersen van egy haverom ,ö cserélt 7990-et 290Cf-re... tapasztalata,nem nagyon érte meg... ahol jól megy a CF,ott elég a 7990en is ahol nem ott sajnos a 290Cf is haldoklik ugyanúgy... amúgy ö két ref290-et hajt,nincs tőle elájulva,lehet viz alatt jobban menne neki... csak hát úgy meg már nem olcsó... több monitornál lehet jobb választás,illetve hosszú távon (már amennyire lehet tervezni) jöhet ki előnye...
(#5524) SimonYana
Tudod az egészről nekem mindig unokatesom aranyköpése jut eszembe mindig... "vgat egyet kell venni,de azt normálisat"
Most jelenleg két választás van,van a "spórolós",az pedig a 290 egy jó aftermarket hűtéssel...és van a maximalista egy 780ti,de abból is egy jobb fajta,mindenki eldönti mi mennyire fontos és mennyit áldoz rá... a 290Xet nem éri meg nagyon megvenni mert a 290 nem nagyon van lemaradva,még annyira sem mint a 7950volt a 7970töl... a 780at megint nem éri meg már,mert akkor inkább 290,ami magasabb felbontáson és vagy több monitornál meglepően jól állja a sarat! -
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #5326 üzenetére
Én is,azt hittem 1150 meglesz alapfeszen....
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #4335 üzenetére
Én nagyon régóta nem hiszek ezeknek a decibel teszteknek....Egészen más értékek jöhetnek egy zárt házban egy fél óra játék után,illetve most már a power tune beállitások is egész keményen beleszólnak.
Látszik,hogy a 290es széria meleg.... volt már ilyen mindkét oldalról,a nagy átlag sosem rajongott érte.Nincs ezzel semmi baj,csak az árát kellene egy kicsit versenyképesebbé tenni a 290nek,ami ismerve az amdt meg is lesz majd,mint ahogy eddig mindig,ha már elült a bányászhájp) -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #4333 üzenetére
A ref 290et hasonlitsd az aftermarkethoz,mert annak vacak a hütése....
-
TTomax
félisten
4 way CF...
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #3176 üzenetére
Azt nem fogják,ahogy eddig se,inkább kapott egy +6pint...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #2791 üzenetére
Régen lehetett venni külön csak VRM hütést/bordát.... mostanra valahogy eltuntek az ilyen dolgok,vehetsz aftermarket hütést,de okosan lesporolják a VRM bordát,hogy "kompatbilis" legyen a végeredmény pedig a sz... egy pofon...
-
TTomax
félisten
Azért elnézve azt,hogy mennyit el kell költeni hütésre nem igazán jó vétel a ref. 290es.Azért az elgondolkodtató,hogy az én 7990emet le tudták hüteni,az nem megy soha 85Cfok fölé,még huzva sem...
-
TTomax
félisten
válasz
alibaba78 #2308 üzenetére
Hát igen,csakhogy ezek a tesztek 7970el készültek,ahol még volt cf híd,de most már ezt a terhet is a PCI-E foglalatra terhelték a 290-nél...
(#2310) alibaba78
Elvesz a sávszélességböl... a gpu is erősebb lett... ami igaz volt egy 7970CFnél,nem biztos hogy igaz lesz egy R290X CFnél. -
-
TTomax
félisten
Most örülök,hogy lemondtam a BF4es 290X-et...95Cfok,meg oda van tervezve...
-
TTomax
félisten
Fene se tudja,ez azért nyitóár...majd mérséklődik ha telítődik a piac.Én azt hiszem ha kihozzák a 780Ti-t akkor zuhanni fog a 290X ára is,de az már inkább csak jövőre várható.
Addig én azt hiszem jól elvagyok ezzel a 7990-el amit 168Kért vettem egy ajándék 40Ks tápot kapva hozzá...
-
TTomax
félisten
Kezdem magam kicsit hülyén érezni,hogy 1920x1080ra veszem a kártyát...
Viszont baromi zabos leszek,ha az előrendelt kártyám nem ér ide amikor a BF4 elstartol...
Most egyébként nem látom a grillrácsos képeket radeon felirattal,amik legutóbb a GTX480al jöttek... -
TTomax
félisten
Tök jók ezek a 4K-s tesztek,ahol a 780 alól elfogy a VRAM... marha mérvadóak... 1440,1080teszt nincs??
-
TTomax
félisten
Hm hm hm...ez elég jól hangzik
[link] (Oc.UK staff...)
Lehet igaza lesz akoska07-nek az 500fonttal..
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
BlessedElroy #57 üzenetére
Elörendeltem a bf4 editiont oc.ukn...de lehet lemondom, megvárom a preview teszteket elöbb...
-
TTomax
félisten
válasz
BlessedElroy #55 üzenetére
Van valami belsö infód?Én amióta oda vittem az asszonyt nem állnak velem szóba a csajok...
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #50 üzenetére
Melyik játék az az "Alien vs Predator 3" ???
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #44 üzenetére
A baj az,hogy ez nem Titan körüli teljesítmény,hanem 780 körüli...Nálam az ára fogja eldönteni kell-e,ha a 780nál drágább lesz lemondom...
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #40 üzenetére
Akkor adják ide most majd fél év múlva fizetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged