- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Az új driverrel sem jó! Ebből OP csere lesz! majd ma du, úgyis lapora is telepítek.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném mért nem indul el ez a progi nekem? Msi Gaming App . Nem hinném azért mert a driver a ludas, igaz azt írja.
Stabil driverel akarom tesztelni a vga-t nem akarok feltenni olyat amivel vannak bajok 14.9 , 14.9RC1 .Joshi : Ahogy olvasom azzal vannak ( 14.9 WHQL ) bajok azért jött ki pár napra rá ennek a javítása is. De valakinek a 14.9 WHQL -s javítás sem jött be.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Szinyák #18456 üzenetére
Majd hétvégén, holnap is korán kelek csak végre nem a munka miatt ( A kariért nyomtam 5 szombatot egyfolytában ) hanem kikapcsolódás miatt! A Ház oldala természetesen fent volt és néma csöndben volt, tesztek még a héten amit kértél !! ASIC 71.1% Ami szerintem jó lesz !!! Csak BF3 van meg, (még) egyenlőre !
-
BullKoxa
őstag
-
BullKoxa
őstag
válasz
DroiDMester #18166 üzenetére
Igen PC-s dolgok miatt lenne a vétel. De most a Msi Gaming 290-s van Első helyre hozva. Ami remélem már jövő héten meglesz. De terbe van egy Rave3, és egy Dell moncsi is, és sajna lassan a kocsi is műszaki lesz. És a kutyámnak egy verseny hámot is szeretnék venni.
-
BullKoxa
őstag
Kérdezni szeretném 7K körül érdemes venni Infra hőmérőt? vagy ennyiért csak gagyit kapni?
-
BullKoxa
őstag
válasz
Malibutomi #17453 üzenetére
Kár hogy a Vga ( msi 290X ) hang felvétel már nem elérhető ! Kíváncsi lettem volna rá.
-
BullKoxa
őstag
Kíváncsi leszek lesz-e AMD oldalon árcsökkenés az Nv hatására. Én örülnék neki! Nemrég még a Giga 290, 92K volt itt PH-n, most pedig 100K-tól látom indulni a Giga 290-t. Az a Baj hogy az AMD jobban húz engemet, mint a zöldek. Pedig jó az új karijuk .
Erdei88 : Bocsi, javítva.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Istyu74 #17022 üzenetére
Hello! Először próbáld használni a keresőt, kicsit kell keresgélni és már látod is mennyien mutatják a méréseiket. De tessék a link HWinfo szinte mindenki ezt használja 64/32-s verzió is van itt, + AB vagy GpuZ párost.
-
BullKoxa
őstag
válasz
KillerKollar #17006 üzenetére
A 4 GB memória és az 512 bit miatt maradok a 290 mellett, mert az időt állóbb lesz remélem ! És gondolom az új széria elég borsos áron lesz kapható 6 hónapig biztos.
És már most unom ezt a 8800GT-t. Ezért bele is húztam a szombati melókba.
-
BullKoxa
őstag
Én most kicsit elbizonytalanodtam! 290 Vs 380X, de szerintem marad a kívánságlistámon a 290.
-
BullKoxa
őstag
válasz
dergander #16449 üzenetére
Ettől a hsz-től ovassd lefele majd. És gondolom ami a 280/ 280X-n van venti az egy az egyben ment a 290/290X-re is . Nem hiszem hogy a ventiken fejlesztettek volna valamit amik a 290-s szériára mentek..
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném ebből a kártyából is készült különböző Rev verzió MSI Radeon R9 290 Gaming 4G ? mert ahogy olvasom a gigának nagyon rossz minőségűek a ventijei ( 280/280X topik ) .
-
BullKoxa
őstag
válasz
zimi1991 #16411 üzenetére
Sok segítséggel! Itt segítettek a PH-n ! Ha gondolod Pü-ben küldök pár dolgot róla. Nem neked kiültem már el egyszer ami megvan róla nekem? Pü-ben . és kérdeztem feltegyem-e valahova? Lehet tévedek! Akkor bocsi érte.
Cole86: Bocsáss meg !
Téged átlépetek mert nincsen 290-d Gigából. Vagyis csak egy használt 2.5 év garival.. De még lehet, és remélem jó áron lesz mikor aktuális lesz a dolog . Msi kicsit túlárazott a véleményem szerint.
-
BullKoxa
őstag
Mért tűntek el az eladók ? ha 290-t szeretnék venni 1 régebbi tagot látok csak. a 3 betűst, Akit nagyon dicsérnek itt és a Garival is gyors ( Még szerencse a Cpu-m tőle van ) . Mindegyik hirdetés Archiválva van, nem hiszem hogy együtt mentek nyaralni.
Vagy a Tonga miatt lenne az egész? a forint stagnál 313 körül egy ideje .
HSM : Ahogy néztem a fr.linkedet most a Gigához húz még jobban a pénzem ,de a második az MSI lett csak sajnos az ára nem tetszik. Jó lenne ha szeptember, október körül kicsit lejjebb mozdulnának az árak az Nv miatt.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Milka 78 #16330 üzenetére
Köszönöm a a sok írást! Akkor maradok az eredetileg kiszemelt Giga mellett. Ami mellette szól. Van hűtés a Vram-n és a Wrm-n. Meg a matrica is, ha netán 2 év körüli lesz a kari akkor lehet könnyen pasztázni és esetleg a 6 W/mK GAP-PAD-t rátenni. Szerintem nem árt neki. A gyári az úgyis ilyen 3W/mK-s lehet.
Ja és a Sapphire ( Szinte csak Sapphire VaporX-m voltak 4-5 db ) kizárva most mert 3 év garisra megyek rá. Az MSI Gameing meg baromira túlárazott a Game felírat miatt, biztos sokba kerül ráírni hogy GAMEING.
. Ezt remélem nem fogom eladni .
-
BullKoxa
őstag
válasz
GeneraL_XTX #16322 üzenetére
Kifejtenéd bővebben? Mert 3K van a kettő közt.
. Eddig Gigát szerettem volna de ha jobb az Asus hűtésben vagy Hangban akkor az lesz 3 K nem a világ vége .
-
-
BullKoxa
őstag
És ha úgy csinálnád hogy ami elől van ventid az kifele szívná a levegőt az oldalsó meg befele szívna? Mert az a meleg levegő nagyját kivinné, szerintem ! .
Vagy ! Ugye ha Cpu hűtőd-ről befele megy a levegő fentről akkor ha hátra tennél egy kifúvó ventit az is kifele tolná a Cpu-s meleget!
Nekem , Alul van egy venti ( PWM-s )ami vereti a Vga-ra a friss levegőt, Elölről is befele megy .
A házam tetején 2 venti van ( ami a Vga felett van az is PWM-s ), a és a Cpu hűtőm ( a hűtőn egy 14cm-s PWM-s )mögött is van 1 amik kifele tolják a levegőt!
Ha nekem is meglesz az új vga akkor nekem is majd lehet legóznom kell a ventikkel hogy a jó hőfokot elérjem.Remélem ez nem következik be. Én füstölővel szoktam nézni a levegő áramlását a gépházban.
-
BullKoxa
őstag
sziasztok. Azt lehet tudni hogy ezek a kártyák hogyan fognak boldogulni a DX12-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- GTA V
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest