- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ott valamit elrontottak a tesztben, mert szó sincs erről.
Majdnem teljesen kimaxoltam a grafikát a Witcherben, és szinte folyamatosan fix a 60 fps.
Néha erősebb jeleneteknél lejjebb esik, de 50 alatt nem volt egyszer se.Akkor van az érdekesség, ha pl. megállok, és nézem a földet. Ott ugye leesik a GPU kihasználtság, és vele együtt a GPU órajel is, és ha felnézek az erdőre, akkor elkezd visszamenni az órajel, de egy pillanatra akad egyet.
Az az érdekes, hogy pl. Battlefield 4 alatt nincs ilyen, ott akármit csinálok nem esik le a GPU órajel.
Ma azt találtam a neten, hogy crimsonban be kell lőni a játék profiljában a frame rate target control-t 60-ra, és akkor nem fog esni az órajel. Este kipróbálom.
De ez egy tök hasznos funkció, pl. Dying Light-ban kevésnek érzem a vsync 60 fps-t, de ha kikapcsolom a vsync-et, akkor meg 120-140 fps-el megy, az meg felesleges. Belőttem a crimsonban a frame rate target control-t 80-ra, és gyönyörűen megy a játék a 80 fps-es limittel.
Biztos jó lesz ez, csak 6 év nVidia VGA után ki kell tapasztalni a finomságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő