Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz GhanBuri Ghan #2745 üzenetére

Köszi! :R
    Most frissítettem alaplap biost, ami alapon C1E-t tiltja.
    Aztán hogy a bios friss, vagy a C1E tiltása miatt, de win betöltésekor már nincs keresztbe fehér csík(ok).
    Most egy 10 órás relax zenét benyomtam neki, ez elég hosszú hogy ha filmnézés közbe jönne elő biztos kiadná. Utána ráeresztek egy furmarkot pár precre (míg beállnak a hőfokok) és ha az is jó, akkor esetleg 3D Mark firestrike egy fél óráig. Heaven futott már bő egy órát, így ha ezek lemennek kizárom a hardveres hibát.
    Max öcsi szobájába lerakom a gépet, felrakom a steamet és a játékaival nyüstölheti 1 hétig. Ha nem jön elő kizárt hogy hardveres hiba legyen. Inkább valami más (rossz 240V-os hálózat, vagy egyéb dolog)...
    Ja egy SAPPHIRE 11222-05-20G R7 260X 1GB GDDR5 OC-ról van szó.

• szacsee

nagyúr

Sziasztok!
    Múlt évben segítettem összerakni munkatársamnak egy számítógépet.
    Sajnos időnként panaszkodik, hogy fagy a gép.
    Kép megmerevedik, fehér lesz és nem tud vele mit csinálni csak a reset segít.
    A gépet hazavittem és megnéztem otthon, de nálam nem produkálta.
    Most újévkor megint panaszkodott.
    A gépet ismét hazavittem és ráeresztettem pár vírusírtó progit.
    Super Anti Spyware talált pár dolgot (trójai 2db, nyomkövető sütik stb)
    AVG 1 éves promót is ráeresztettem ami talált induláskor jópár fenyegetést és első vírusításkor is dobott találatot. ADW Cleaner is talált egy beépülő modult.
    Eseménynaplóban memória terület olvasásra panaszkodott, amit egy másik folyamat írt felül (ez gondolom lehet akár egy vírus is). A vírus írtás után win beépített memória tesztelőjét lefuttattam, de nem talált hibát.
    Utána az Unigine Valley-t futtattam bő egy órán keresztül, de semmi hiba nem jelentkezett.
    A gép nálam nem fagyott, illetve nem produkált érdekes dolgokat a vírus találatokon kívül.
    Volt jellemző hiba, vagy előfordult merevre fagyás vagy fehér képernyős fagyás az 260-as VGA-knál egyáltalán?
    Melyik meghajtót érdemes feltenni W7 alá? (jelenleg 13.12 van fent)
    Mivel érdemes esetleg nézni hogy nem-e okoz gondot a VGA, vagy nem-e hibás?
    Válaszotok előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák