- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tournament
aktív tag
én nem raktam fel semmi drivert 7790venhez mert vibrál és a hz-kel szorakozik
8.1.1 gyári drivert amit a windows update leszed bőven jó CCC jével együt 13.12.xxx verza
292 MB 14.3 Beta 3/17/2014 fagy vibrál stb
14.2 Beta true audiot bekapcsolja 7790en sapphire dual-x oc 1gb legalábbis nálam megy hiba mentesen OC / UEFI Ultra fast boot / Amd True Audio
-
bazsi83vp
senior tag
Szerintem arra akar a kollega kilukadni, hogy az az 1 szem befúvó venti most épp nem elég.
Amúgy amit befúj annak egy része szépen elindul a táp felé, mert ott ugye szívóhatás van. Ha pedig azért nem akarod feltenni a hátsó ventit, hogy kevesebb legyen a zaj, akkor vezesd ki a procin keletkező hőt. Mondjuk egy méretre szabott, illeszkedő henger a hátsó szellőzőfuratok és a venti közé. De ily módon megoldhatod a videókártya friss levegőellátását, ha kiveszed alul még azt a takarólemezt és origamizol egy jót
Amúgy ezzel együtt is magasnak tűnik és +1 voks a pasztázásra, ha a fenti nem segítene. Persze olyan hűvös szerintem sose lesz épkézláb hangerő, mint a szemre nagyobb, hőcsöves változat. -
Steelmanus
addikt
Egy regebbi hozzaszolasodbol:
sapphire 2gb. alapon 35-38 fok a kari. crysis 3al játszottam és a játék egy fél óra után lefagyott, atom meleg volt a ház, ömlött a forróság kifele, gyorsan nyomtam egy teszt progit, 85 fokot mutatott, 2-3 percre az "incidens után". most tesztelgettem
Mivel 2-3 perc utan nezted a hofokot, es akkor 85 fokot mutatott, igy akar 90-100 fok kornyekere is melegedhetett, es mint tapasztalhattad kifagyott a rendszer, vagyis elerted a maxot.
Szerintem azert is melegedett ennyire az egesz geped, mert a procihuto is forditva van felteve, es a proci hoje is a haz belsejet melegiti, ezaltal maga a VGA is melegebb mint kellene.
nyitott házzal most nekem is 68-70 körül
Ez is azt mutatja hogy nem szellozik a hazad rendesen. -
Csapoati
nagyúr
Kártyafüggő. Nekem anno az X1950XT-mnek 120 fokot írtak maglassulási küszöbnek, ehhez képest 105 fokon megfőtt. Mindenesetre a 85 fok biztos, hogy sok, még akkor is, ha a PH-s tesztben is ennyire melegedett fel. Az én 7790-em még 60 fokos se szokott lenni, igaz, hogy van egy oldalsó házventim is, ami direkt a vga-ra szívja be a hűs levegőt. Ja és ki van alakítva egy előlapi + hátlapi ventivel egy szép kifelé irányuló áramlás. Filléres dolgok ezek, de látod mennyit számítanak. Ja, a házam egy 11 ezres Cooler Master, szóval semmi extra.
-
Steelmanus
addikt
Ha a kep a gepedrol keszult, akkor kellene bele legalabb ket hazhuto venti, de egy biztos hatulra, ami kiszivja a meleget. A tapegyseg ventillatora nagyon keves levegot kepes elszivni. A procihuto nem forditva van felszerelve? Ilyen allasnal befele a haz belsejebe fujja a meleg levegot. Hiaba szellos a hazad ha kavarog benne a meleg levego, es nincs ami kiszallitana belole.
-
Jeollam
aktív tag
Szia ! Nekem sapphire r7 260x 2gb kártyám van, lectől vettem, remekül működik, a hűtése igen-igen jó, zárt házban nyomatom, és 65C fok felett nem láttam !
a hűtése nagyon halk, nem hallatszik, bár, csendben megjegyzem a hűtő beállításai nem éppen a legjobbak, de halk, és hűvös. netezés közben szinte mindíg 28-30C fokos a kártya. ha akarsz még valamit tudni róla írj
-
Gyíkac
aktív tag
Hello,
vagy ezt ajánlom
igaz rev 1 és hosszabb mint a rev 2. de van benne egy vastagabb heat pipe, és ha belegondol az ember h. ugyan azt a chippet 2 venti hűti. A kártya méretéből adódóan nagyobb felület ad le a nyák is hőt.
Nincs is agyon burkolva.
Szóval ha hely van akkor ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest