-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Ha driver gond akkor már 3 éve az és sose fog javulni,ez karigond,én is ezzel szívtam és a 260X is néha eljátsza,sőt haver 7850-e is.
Akkor csinálja ha kikapcsoláskor a memo órajel maxon megy.
Nem véletlen szabadultam meg a 7790-től.
Néha bevibrál a moncsi displayport kábellel,de filmnél vagy játéknál nem. -
PeL
addikt
Egyáltalán nem biztos hogy driver bug. Ha driver nélkül megy a kártya az nem jelent semmit mert gyakorlatilag semmiféle gyorsítást nem használ a rendszer ha nincs rendes driver telepítve. Meg kéne nézni másik gépben is, ha ott is ezt produkálja valszeg a kártyával lesz valami. Nekem a 7770-esem mielőtt megadta magát már előtte 2-3 hónappal elkezdte azt csinálni hogy bekapcsolás után a gép nem postolt be azonnal hanem várt 6-8 másodpercet mielőtt beadta a BIOS post screent. Ha nem volt bent a kártya azonnal bekapcsolt illetve a mostani 7790-el sincs ilyen.
-
valenc
tag
Bocsi srácok telefon teljesen átírta. Szóval a gép: MSi x58a-gd65,xeon e5620 proci,8 giga ram.
És a probléma: Minden 2. indulásra jön csak be a kép, elsőre bios után windows felirat pörög majd fekete képernyő... Mindig le kell ilyenkor állítani újra bekapcsolni és hibátlan.Mindegyik driverrel ezt csinálja viszont amint leszedem a drivert jó lesz szóval tuti hogy valami driver bug.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest