- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
-
NandoXXL
senior tag
válasz
Departed #4656 üzenetére
'BudaiZoli: Nyilván sokkal hangosabb nyitott, füled melletti háznál, majd a végső helyén csukva meséld hogy milyen, nyitottan miért releváns?
'
Mert vannak oldalt 'nyitott' rácsos házak, és nem mindenki rakja asztal alá a gépet tisztelt szaki. Akinek ilyen háza van azt érdekli, és tesz rá hogy eldugva egy spájzba halk lenne
-
kisza25
félisten
válasz
Departed #4656 üzenetére
tudod amikor az ember összeválogatott alkatrészekből összerak egy gépet, hogy halk legyen és a VGA meg nekiáll sípolni terhelve, az igen csak releváns és nagyon kihallatszik zárt házból is az ilyen.
Én gtx 960-al futottam bele a dologba el is adtam és vettem másikat, az is csinálta, de már sokkal elviselhetőbb módon, de inkább azt is csréltem egy 950 Xtreme-re az már nem csinálta, amúgy járt nálam sima giga 950 az csak nagyon minimálisan csinálta.
A mostani 950 meg egyáltalán nem, de ez az alul tervezett VRM miatt lehet, mert az Xtremen olyan tápellátás van , mint a 960-on és 8 tűs csati
Ja és közben 3 különböző táp és alaplapokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen program, ami...?
- Ford topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest