- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
-
NandoXXL
senior tag
válasz
Departed #4656 üzenetére
'BudaiZoli: Nyilván sokkal hangosabb nyitott, füled melletti háznál, majd a végső helyén csukva meséld hogy milyen, nyitottan miért releváns?
'
Mert vannak oldalt 'nyitott' rácsos házak, és nem mindenki rakja asztal alá a gépet tisztelt szaki. Akinek ilyen háza van azt érdekli, és tesz rá hogy eldugva egy spájzba halk lenne
-
kisza25
félisten
válasz
Departed #4656 üzenetére
tudod amikor az ember összeválogatott alkatrészekből összerak egy gépet, hogy halk legyen és a VGA meg nekiáll sípolni terhelve, az igen csak releváns és nagyon kihallatszik zárt házból is az ilyen.
Én gtx 960-al futottam bele a dologba el is adtam és vettem másikat, az is csinálta, de már sokkal elviselhetőbb módon, de inkább azt is csréltem egy 950 Xtreme-re az már nem csinálta, amúgy járt nálam sima giga 950 az csak nagyon minimálisan csinálta.
A mostani 950 meg egyáltalán nem, de ez az alul tervezett VRM miatt lehet, mert az Xtremen olyan tápellátás van , mint a 960-on és 8 tűs csati
Ja és közben 3 különböző táp és alaplapokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- OLED monitor topik
- Kuponkunyeráló
- XPEnology
- Milyen monitort vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Macbook White 13" unibody
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest