- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
Dícséretes, hogy az ubi belerakta a dx12-t, és nem lassabb de még csak nem is ugyanúgy fut, mint a dx11 hanem még jobban is, az viszont számomra nem teljesen tiszta, hogy egy bf1 olyan ótvarul megy a dx12-vel, hogy játszhatatlan. Ráadásul már megjelenésekor benne volt, és azóta kijött javítások sem hoztak érdemi változást.
-
BReal
addikt
Konkrétan a Digitalfoundry-s 480-1060 DX11-DX12 tesztben 5 és 15 fps különbséget említ emlékeim szerint a csóka. Ami érdekes volt, hogy DX12-ben előfordult, hogy a 1060 beesett 60 alá, egészen pontosan az 50-et közelítette, a 480 szépen tartotta végig. DX11-ben fordított a helyzet, ott egy átlag 5 fps-sel kb. jobb a 1060. 480 DX11 vs. DX12 szempontból pedig 5-20 fps boostról beszél.
-
törölt tag
Crimson 16.10.2 driver
hibajavítások
"– A ventilátor sebessége esetenként a nagy terhelést jelentő alkalmazás bezárása után is magas szinten maradhat egyes Radeon RX 400-as sorozatú videokártyáknál.
– Az Eyefinity kijelző-csoport beállításai AMD CrossFireX alapú rendszereknél driver frissítést követően olykor elveszhettek.
– A Gears of Wars 4 egyes pályáin magas felbontás és magas képminőség beállításakor esetenként akadás jelentkezhetett.
– A DirectX 12-es tartalmak egyes, régebbi processzorokkal szerelt rendszereknél nem indultak el, amennyiben az adott CPU nem rendelkezett a „popcnt” utasítás támogatásával."Ez utóbbival szerintem már voltak itt kérdések a miért nem indul kategóriában.
MikaVejneGI : Egyikkel sem nyúlsz mellé, bár szerintem black edition
a 8 Giga nem csak jövőtállóságban jobb hanem szinte minden felhúzhatóa memóri 9000 Hhzre. Hogy ez neked megéri e a felárat ezt Te döntsd el.
-
-
trufa12
addikt
Értem, csak akkor már a 980ti ára lent lesz a végbélben... és én nem akarok újra 200 feletti összegeket költeni, azért gondolkodtam fhd-ra 2x480ban ami 4gb-os..
Freesync-mellé meg a 144hz mellé
Csak azt szeretném tudni most jók akkor ezek a vga-k FHD-ra vagy döcög 40 fps-el .. (most nem a mafia 3 gondolok ) mert már le is fosom bokáig.. pénzkidobás volt már nem is érdekel .
Régi játékok, meg új játékok minden érdekel.
-
h-yle
addikt
Elvileg, és ezt már sok helyen megerősítette több forrás is, minden modern scaler tudja a freesync-et, csak nincs a kijelzőn DP, vagy nem olyan a monitor FW ami támogatja. Ezt hivatott orvosolni ez a hack, de ez hurcsa mód HDMIvel működik csak... Mindjárt hazaérek és meglátjuk
-
BReal
addikt
Ha már az Iway-t említetted:
Sapphire Radeon RX 480 4GB Nitro 70600 Ft, 2 év garanciával. Nem rossz, nem rossz.
-
sagem
addikt
-
myckey
veterán
Én jelenleg a legfrissebb 16.9.2 Crimsont használom. Sep 13-i, ez a whql .
Nincs problémám.
Régi kártya után, én csinálnék egy új driver letöltést, vele a régi törlését, majd az új felrakását.
ver 2.2? őszinte leszek, gőzöm sincs ez micsoda.
A kártya olyan 60% - os 2400 rpm venti fordulatig hangra teljesen vállalható, utána már kihallani.
( persze ez a körülményektől is függ, én ebben az új, szigetelt házban, ledobva asztal mellé, nem igazán figyelek fel a 2500+ fordulatra sem. de ez teljesen szubjektív .)Ellenben magával a hűtési teljesítményével biztos nem lesz gondod. Lehet bátran fentebb húzni azt a 1288Mhz -et, nyugodtan! Sőt!
Alul is feszelheted, simán.Ahogy a memórián is tornázhatsz, beállítod kézire a feszültség vezérlést, hagyod alapon ami van gyárilag ( nekem 1,0V ) aztán ilyen 2100-2200 ra simán beállíthatod, persze rendesen kitesztelve.
Én a venti profilt egyelőre nem babrálom, auton van és kész.
A hőmérsékleti értéket azt viszont megadtam max. 85 fokra a cél pedig 70 fok, ami lehet kevesebb is. Bírja.
Lehet powerlimit se kell neki pluszban, 1288Mhz nél tuti nem kell, nekem se lenne nagyon szükséges 1350Mhz re az a +20%, de mondom egye fene.Írtam már fentebb is, 1-2 oldallal , hogy én miként állítottam, teszteltem stb....
Wattmant használok, egyedül ha plusz feszt akarsz adni a GPU nak, akkor kell AB. ( szerintem teljesen felesleges annyira kihúzni a GPU frekvenciát, elég ami a wattmanban benne van )
Na hajrá!
(#7229) Puma K
Mehet is a vs topicba
Én is tudnék számokkal jönni ezen tesztek ellen, de erre van másik hely.
Laja kolléga jól megfogalmazta, savanyú a szőlő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged