- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Kalacskepu #48194 üzenetére
Igen, ezt akartam írni én is, hogy tudomásom szerint újabb lapok már mindet, régebbieknél kell keresni a stickert-valamilyen brand jelzést hogy támogatja-e vagy sem.
Nem akarok hulyeseget írni, de en ugy tudom jellemzoen régebbi lapok csak egy féle ilyen összekötést tudtak (NVIDIA SLi, vagy AMD CrossFireX), egyszerre a kettőt nem igen. Vagy csak nekem volt szerencsém ilyen alaplapokhoz -
dethroner
veterán
válasz
Kalacskepu #48175 üzenetére
Érdekes a GPU-Z. Évek óta rá se néztem erre a programra, most kíváncsiságból belenéztem. Nekem Sapphire RX 580 Nitro+ kártyám van, újként vettem, gyári bios-al, és nálam is 0 MHz a GPU órajel. De ez miért gond, és miért van így?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kalacskepu #48178 üzenetére
Mint írtam a memóriát meg kell nézni. Mert más órajelek, más időzitések.
-
Mans20
addikt
válasz
Hol veszitek ezeket a vga-kat? már adtam volna vissza az eladónak.
-
válasz
Kalacskepu #48177 üzenetére
Felment egy Hynix és Samsung memóriás bios, ezzel úgy néz ki jó lesz (Micron-os verzióval crashelt
).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Nézd meg a ramok tipusát és hogy milyen kimenetek vannak rajta. Illetve a tápcsatit. Aztán keress egy nem xfx biost és tedd fel azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged