-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Alaplap csere annyira egyébként nem fontos,főleg ha minden rendben fog működni tápcsere után.Csak nagyot néztem hogy Haswell i5-ös alatt egy alsókategóriába tartozó H81-es lap van.Haswell i5 alá én minimum B85-ös lapot szoktam ajánlani
Szerk.: Látom az FSP Hyper M 500-at választottad.Azzal sem lesz gondod,jó választás!
(#5870) Puma K
Ha már tápot vesz inkább vegye a kategóriában lévő legjobbat.Az általad linkelt EVGA HEC,míg a Corsair ócskább féle CWT belet használ.Az utóbbi már tett tönkre egy gépet ismerősi körbenÉn Seasonic beles XFX TS 450-et tennék egy olyan kaliberű gép alá amivel ő rendelkezik
Befejeztem az OFF-olást
-
Puma K
nagyúr
Cseréld le azt a tápot de sürgősen valami minőségibb gyártótól származóra. Pl hirtelen ezeket találtam nem vészes áron: [link1], [link2]
Nem kéne ahhoz a konfighoz 500-550W-os táp sem, mert egy 400-450W-os elég lenne jobb gyártótól, de azok drágábbak.
Én a helyedben nem is játszanék maximum neteznék RX480-al a gépemben míg az a táp is ott van mellette és arról kapja a kakaót.
Hiába van ráírva egy tápra, hogy 550W, ha a valóságban amit le tud adni teljesítmény az jó, ha maximum 300W körül van terhelve, és azt sem tudja tartani stabilan minden ágán azaz ingadozik a feszültség.
-
füles_
őstag
Azt a tápot amint tudod cseréld le.Valószínűleg abból adódik a gond.Mondjuk az alaplapod is elég fapados
Mielőtt még úgy döntesz hogy lecseréled a tápegységed kérdezz rá a Milyen tápegységet vegyek nevű topikban,hogy az igényeidnek/konfigodnak melyik típus lenne a legmegfelelőbb
-
Puma K
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged