Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Habugi
addikt
válasz
bacsis
üzenetére
Őszintén bevallom, kicsit pipa lettem amikor olvastam h két sikertelen Win7 melletti drivetelepítés után nekiálltál egy tiszta Win10-nek, révén inkább másik driverrel próbálkoztam volna Win7-en, esetleg kideríteni miért ne megy fel de..
..szóval a lényeg az hogy most van egy friss rendszered amin egyelőre hibátlan, ez a lényeg, ahogyan az sejthető volt softveres jelenség volt a rohadék.
Meglehet soha nem fog kiderülni mi volt ez, azért az a 15p-es "deadline" elég gáz lehetett, szerintem még az sem kizárható hogy volt valami miner vírusod/malwared, ami ennyi idő után aktiválta magát rendszeresen és mivel valamivel összeakadt, beállt a gép/VGA.., arra is magyarázat lenne h régiebbi NV-vel miért nem csinálta.Mind1.., a lényeg h most jó..!

-
Habugi
addikt
válasz
bacsis
üzenetére
Idle állapotban/órajelen is megvan a centizett 15perc és játék/terhelés közben is egyaránt?!

Ez nekem nem HW hibának tűnik, hacsak nem valami olyan alkatrész melegszik át a VGA-n amit nem mér szenzor de ezesetben nem lenne fix 15perced, terhelésre hamarabb hanyatvágná magát..
Nagyon softveres beütése van a történetnet, továbbmegyek, Win10..

Érdemes lenne az energiatakarékos módok/beállítások, az alvó állapot és minden egyéb ilyen szh@rság időzítéseit és beállításait átnézned, amellett h valamivel megpróbálod monitorozni a kártyát.
Ez a bumm és nincs kép, fix időközönént ráadásul, terheléstől függetlenül ez nekem nagyon gyanús történet. A nyakamat nem tenném rá de mondom vagy Win10 vagy egyéb softveres gubanc, esetleg Win10 & Relive kooperáció.Amennyiben a tekintélyt parancsoló gépparkodban van még Win7 valahol/valamin, egy táp/VGA átpakolást lazán megérne amennyiben időd/türelmed engedi, ofc echte azzal a driverrel ami mellett a jelenség előjön.
-
syler123
veterán
válasz
bacsis
üzenetére
Driver cleanerrel töröld le a drivert ami fent van és netezz. Ne tegyél fel semmilyen drivert. Ha jó akkor másik drivert próbálj meg, mert lehet az is bugos. De ez hogy 15 perc múlva terhelve és terheletlenül is elszáll ez driver vagy windows hiba valószínűleg.
Ha driver nélkül is megfagy, akkor próbálj ki egy live linuxot. Ha azzal nem fagy meg, akkor telepítsd újra a WIn-t, az a legegyszerűbb.Más: Mostmár sztájkolni kell és nem venni kártyát inne hardverapro-ról. Ez már nevetséges.
89 000 Ft a Sapphire Pulse radeon 8gb. 75k-ról indultunk.
Szerintem jobban járok ha veszek egy 1060-ast 80k környékén, annyiért van msi, meg jobb márkák. Az árak nem hogy csillapodnának, napról napra emelkednek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Garancia van a kártyára?