- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Nuada herceg #47270 üzenetére
Nem derül ki semmi olyan, amiből azt mondanám, hogy hibáztál. Több generációnyi VGA is ugyan azt a drivert használja ha megnézed a támogatási listát.
Nekem most VGA cserénél volt hasonló. Hallottam hogy windows betölt a bejelentkezési hang miatt, de kép semmi, se boot alatt, se windows képernyőnél. A monitor ki-be kapcsolása a boot folyamat alatt segített.
-
chungee
addikt
válasz
Nuada herceg #47270 üzenetére
Alaplap elem csere esetleg
-
sepsi0
őstag
válasz
Nuada herceg #45263 üzenetére
Szia!
A nagyfiam gépében volt egy XFX RX 570 RS 8GB kártya. Teljesen hibátlanúl üzemelt. Vettem neki egy 250GBos MX500 ssd-t. Új rendszer, ugyan az a driver, mint előtte. 3 hét múlva elkezdte pont ezeket a hibákat, amiket írtál. Másik két gépben ugyan ez a vga szolgált, majdnem ue hw-rel, kivéve az alaplap.
Volt driverekkel szórakozás, az néha megoldotta 1-2 hétre, utána megint kezdődött a black screen, néha asztalnál, néha játék közben. Semmi ismétlődést nem vettem észre. Mikor megkértem a fiam, hogy a 2. monitorán fusson diagnosztika és figyeljük mi okozhatja a hibát, akkor nem volt semmi, volt hogy napokig. Egyedül az SSDt nem cseréltem vissza, de a kisebbik fiam is MX500at kapott, nála nem volt semmi.
Szóval több hónap alatt sem jöttem rá a hiba okára, pedig rengeteg dolgot megpróbáltam.
Az oldotta meg, hogy eladtam a karit bányásznak és kapott egy Sapphire RX 570 4GB Nitro+ kártyát. Azóta semmi hiba.
Aki megvette az nem panaszkodott, hogy hibázna a kártya...
Tanúlság, nem tudom mi lehetett, mint írtam 3db ilyen kártya volt itthon, többieknél is friss ssd, friss rendszer, de itt nem volt hiba.... -
Danecay
addikt
válasz
Nuada herceg #45258 üzenetére
Nekem is G.Skill 3200-as memóriáim voltak, és vannak is, de már garanciálisan cserélve lettek mert az egyik modul hibás volt. 1 hónapig teszteltem a modulokat, szinte mindennel amivel lehetett, Memtest86, a Windows-ba épített memóriateszt, Aida64 Stress test és még a Ryzen DRAM Calculatornak is van egy MEMBench része, azzal is. A legdurvább az volt, hogy a 2 memóriamodul külön-külön még az órákon át futó Memtest86-on is átment hiba nélkül. Én is szétfórumoztam az agyam, volt aki alaplapot mondott, volt aki procit, volt aki VGA-t, sokan pedig tápegységet. Nem is tudom már a sok kísérletezgetés közben végül hogy szűkült le a dolog egyértelműen a memóriákra amire én mindig is gyanakodtam. Visszaküldtem gariztatni, és őszintén szólva nem kicsit tartottam attól, hogy nem cserélik ki mert ott nem fog előjönni a hiba, de szerencsére nem így lett, kicserélték és az óta nincs hiba. A legtöbb esetben nálam is játék közben jelentkezett a hiba, de volt rá többszöri példa, hogy már asztalon is, viszont olyan is volt, hogy órákig futott játékkal is, a gyereket ültettem le játszani
. Annyi, hogy nekem nem fekete képernyőm volt, hanem kékhalál ha jól emlékszem és közben befagyott a hang.
Mivel memóriákról írsz, akkor minden bizonnyal 2x8GB van, úgy mint nekem, lehet érdemes lenne egyenként kipróbálni azokat.
Esetleg fekete képernyő során megpróbálni újraindítani a video drivert a Win + Ctrl + Shift + B billentyű kombóval, ha ezt nem próbáltad, mert lehet, hogy reagál a fekete képernyő mögött a gép a többi kipróbált billentyűkombinációra is, csak nem látod, a fenti meg ugye direktbe a videokártya drivert indítja újra, már ha nincs valóbban szénné fagyva a gép. -
ETOM
addikt
válasz
Nuada herceg #45258 üzenetére
De okozhat ilyet a ram. Probáljátok meg teljesen alap bios beállításokkal (2133mhz-s ram frekivel, hogy kifagy e ugyis)
-
finest
addikt
válasz
Nuada herceg #45256 üzenetére
Bocs, írtad, h másik VGA-val használtad. Csak a Warzone akasztja ki? Másik drivert próbáltad?
Tuning/XMP beállítások? Valami finomhangolás dolognak tűnik, több fesz a Ramnak, lazább időzítések esetleg?
Nem lehet, h a hibás fájlok okozzák a dolgot, miért kell az egészet újra letölteni? Ez fura azért.
Alaplapi meghajtók fenn vannak? -
koszos91
tag
válasz
Nuada herceg #45253 üzenetére
Amikor először belép a játékba mennyi idő után szokott fagyni kb? 10 perc, 30 perc vagy 1 óra és utána gondolom ujraindul az egész gép, kiirja az AMD driver, hogy visszallt alap állapotra es utána, ha egy hetig jatszanál egyfolytában akkor is menne stabilan?
-
finest
addikt
válasz
Nuada herceg #45253 üzenetére
Driver frissítés DDU-val megvolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Revolut
- Androidos fejegységek
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest