- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
finest #45257 üzenetére
Én bocs, nem fogalmaztam tisztán és érthetően.
Nem akarok már itt offolni a topikban, mert aztán kapunk.
Másik drivert még nem is próbáltam, de szerintem ez lesz a következő lépés.
G Skill memóriák vannak, Ripjaws, XMP profillal használva, 3200 mhz-n futnak cl16 időzítéssel. Azt gondolnám, hogy a profil azért úgy van belőve, hogy hibamentesen működjenek a modulok. Meg tényleg, ha néha random fagyna, akkor még gyanakodnék is a ramokra, de így, hogy csak egyszer, indulás után, és következőleg meg már nem, így másra tippelnék. Bár nem tudom mire.
Alaplapi meghajtók nincsenek fent, csak a windows, meg a launcherek, meg ami a játékhoz kell.Persze a VGA driver az igen.
Köszönöm szépen a segítségedet. Tényleg nem akarok itt offolni, nincs valami másik topik, ahol gép problémákkal küzdő emberek társalognak?
Azért írtam ide, mert a vga-ra gyanakodom, akár driver akár hardver szinten, de lehet hogy kicsit komplexebb a dolog.
Köszönöm még egyszer! -
Nuada herceg
őstag
válasz
finest #45254 üzenetére
Nem. Mármint új rendszert kapott az a gép. Januárban volt még ez. Akkor fel lett téve az Adrenalin és azóta így van használva. Szóval egy driver, a friss windowsra. Frissítve nem is volt az újabbra, ha azóta jött ki.
koszos91: Játékba lépés után 1-2 perc és le is fagy. Utána csak resettel lehet újra indítani. Nem nagyon ír ki semmit a windows, meg az amd driver. Utána, ez a reset után mehet akármennyit a gép, kemény játékkal terhelve. Általában warzone az.
És nem fagy ,hibamentesen megy akár fél napot is. Csak a fagyás után pl. a warzone fájljai meg szoktak hülyülni. Többször újból le kellett már tölteni az egészet, mert vagy nem látta a játékot, vagy hibásnak látta a fileokat, vagy ilyesmi. És azért elég idegesítő 60 gigát töltögetni. Főleg ha épp csak pár körre lenne idő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest