- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
Bence_ #46447 üzenetére
Sziasztok. Rég volt AMD kártyám, pár hónapja került egy Powercolor Radeon Red Devil RX570 a gyerekek gépébe. Sokat még nem foglalkoztam vele mert többnyire yt és böngészésre van használva, ritkán játszik a kislányom rajta. Megpróbáltam alulfeszelni meg kicsit a ramot fentebb húzni. Ami elsőre fura hogy a beállított fesz értékre még rádob egy kicsit. Ezzel nem is lenne gond, viszont ha a gépet újra indítom elszállnak a fesz beállítások és fellövi az egekbe a vcore-t. Van esetleg erre valami megoldás hogy megmaradjanak a beállításaim. MSI AB-vel érdemes próbálkozni vagy az teljesen felejtős AMD-nél.
-
-
macy
addikt
-
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Bence_ #46432 üzenetére
Betehetnél egy screenshotot a hibaüzentet tartalmazó ablakról.
A PUBG üzen vagy a win 11? Én win 10-en játszottam nem is olyan régig PUBG-vel, RX 470 4GB-on. Próbáltam high/ultra textúrán is. Nem tapasztaltam ilyeneket.
Nem lehet, hogy win 11 a hibaüzenet és nem a PUBG üzen? Kicsit pontosabb/egzakt információkkal fogalmaz meg a hibajelenséget, pls.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest