- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
powergoku
tag
válasz powergoku #46551 üzenetére
Eligazítottam az M2 ssd -t és most működik a másik videókártyával,az eredetivel nem megy,ventik sem pörögnek fel rajta indításnál csak világít a tàpcsatinál fehéren a led és az asus felirat.(Asus rog strix rx 570)
Egy hazug eladót akartam negatívval értékelni és én is azt kaptam mint vevő.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
Aprósólyom
addikt
válasz powergoku #46555 üzenetére
Ha minden ugyanúgy megy a gépen, csak kép nincs én a monitor kábelt és a monitort is lecsekkolnám, biztos ami biztos. Vagy másik kábellel vagy másik csatlakozót is próbálnék.
Ha nem történt külső behatás, akkor a hiba forrását gépen kívüli kezdeném keresni.MOnitor, monitorkábel, csatlakozó után.... esetleg vihar nem volt az éjszaka folyamán?
Az is simán előfordul, hogy bármilyen kábelen keresztül kaphatott egy áramlökést ott, ahol nincs komolyabb védelem erre.
Nekünk anno volt olyan, hogy csak az integrált LAN halt meg az alaplapon vihar alatt, a router meg "kómába esett", mert a router egy hosszabb pihentetés után újra működött és ma is megvan és működik. Tartaléknak használom alkalmanként. Viszont az integrált LAN sosem kelt többet életre.[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
válasz powergoku #46559 üzenetére
Használsz túlfesz védelemmel ellátott elosztót? Érdemes. (igaz nagy a szórás technikai paraméterekben, mert a védelmi fok, műszaki paraméterekben nagyban különbség van, ami természetesen árban is megmutatkozik.)
De ha esetleg tartozik az ingatlanhoz biztosítás (akár egyéni magán biztosítás vagy akár közös társasházi), akkor minél hamarabb be kell jelenteni a károkat.
Sajna ha egy pillanatnyi túlfesz is keresztül megy a rendszeren (villamos hálózat, elektronikai eszközök) a leggyengébben ellenálló alkatrészek mennek majd tönkre és lehet egy olyan eszköz vagy funkció, amire nem is számítanánk.[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest